Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RUŠILAC! Definitivno naš najbolji defanzivni igrač! Uz Bešića budućnost BH fudbala!
buducnost reprezentacije BiH
da mu se nije desio Safet protiv Nigerije
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hala ti greska zmaju bice bolje na EP
Halo,greska Bicakcica!Saginje glavu,propusta loptu koja se u toj poziciji i situaciji ne propusta,lopta udara Seji u nogu,a on nema vremena da reaguje!
Pa ne vjerujem da je bila njegova greska, ali sad to vise i nije vazno. Znamo mi cije su tamo bile greske, dvojac bez kormilara.
I Dzeki je nekad bio poseban dok je igro u Teplicama,sad vise radi furke.
schalke i teplice, to je u 5 deka
Dobar si ali mogao si jos bolji biti ali nisi u Susicevoj agenciji da mi o tebe zaradili! Ko ce kome nego bosanac svome!!! Posle svega ljudi jos brane Spahica,Edina i Safeta a posebno ovi iz redakcije Klix.ba sta ne sme da napisete nesto lose o Spahi,ili Edinu a kamoli Safetu! Ovo je neuspeh jer mogli smo biti u najbolje 16 i pobediti Francuze ali sta ces u Bosni je neuspeh uspeh right??
sta hoces od dzeke? da zabije svaku utakmicu 10 golova? dao je 2 gola jedan mu ponisten. spaha jeste lose odigrao ali onog nigerijca je mogao samo cuvati neko priblizne brzine kao on a to nemamo u reprezentaciji. evo i safet ce otici iako je po meni pokazao hrabrost tako sto je prevazidjeni 4-4-2 sistem zamjenio sa igrom sa jednim napadacem sto je bilo dobro protiiv argentine. spaha ce u penziju a susic ode i opet cete naci nekog krivca za sljedeci poraz. a bit ce poraza uvijek jer i najveci gube. mi smo sa nikakvom ligom ostvarili historijski uspjeh ne ulazemo u nogomet vec imamo srecu sto mladi reprezentativci drugih zemalja odluce se igrati za nas tako necemo napredovati sigurno i tome nije kriv ni spahic ni dzeko vec islljucivo drzava koja nije uspjela za 20 godina napraviti jedan posten stadion a kamoli sta drugo.
Sta hocu od Dzeke je da prestane da prodaje bosanski nacionalizam da je dao od sebe! Vidi tvog komentara da zabije 10 gola, on covece nemoze da Nigericima da goal a komali 10 lepi! Igrac je kad se pokaze kad treba a ne kad on hoce! Cuj njega 4-4-2 pa presao sa 4-2-3-1 mislis? Vidi sada drzava ti kriva a ne Safet? ne pitaj
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Steta sto mu Susic nije dao sansu protiv Nigerije da popravi dojam od utakmice sa Argentinom gdje je napravio veliku glupost. Zbog njegovog autogola smo ostali bez vaznog boda u toj utakmici. Pokazao je nesigurnost, pa je mozda i Susic oklijevao da li da mu da novu sansu. Nasi igraci bi trebali napokon priznati da su prokockali jednu veliku sansu na ovom SP i prihvatiti kritike. Niko ne osporava da je plasman na SP dobar rezultat.
Emenike ne da je unistio Spahica nego se fraer komotno setkao pored njega kako mu je Kurcu cejf.Ali polako ide drugi selektor druga prica.Tebi svaka cast momak pokazao si da ste ti,Begovic,Besic i Pjanic vece patriote nego neke "zvijezde i zvijezdice" u reprezentaciji :) TANK SEO
Emenike ,pretico Spahica ,kao da je na motoru....
vec je sada nasa legenda..;)
Zasto KLIX SUTI I NE POSTAVI PRICU U BRAZILU O KABADAHIJI EMIRU SPAHICU U UFURANOM NAJNEUCINKOVOJITIJEM NAPADACU NA SP??????
Svaka cast ljudino i nikad nemoj svoj karakter mjenjati kao Spahic i Dzeko
Imam ti jedno zamjerit.. sto nisi onako yebo sve Amidzi kao sto si linijskom sudiji
ma kolašinac je ko šarplaninac. pojede !
Moj Seo, pa dade ga ti sebi sam :(
Jooo ludanca kakve je sve psovke redao po profilu svom de te to malo prenesite
Kolasinac -predobar igrac,srcan,bori se za svaku loptu i ne seta po terenu kao neki.Svaka čast.Ponosni smo sto te imamo Seo.
Kako volim ovog momka. Ko brata. Ponos Bosne.
Ma nije do njega do Nigerije je i trenera jbga pape krkan
Bravo konju,tacan komentar,ako si i konj znas razmisljati,za razliku od nekih!
Begović, Pjanic, Bešić, Kolašinac temelj reprezentacije i jedini nezamjenjivi igrači