Dobar si ali mogao si jos bolji biti ali nisi u Susicevoj agenciji da mi o tebe zaradili! Ko ce kome nego bosanac svome!!! Posle svega ljudi jos brane Spahica,Edina i Safeta a posebno ovi iz redakcije Klix.ba sta ne sme da napisete nesto lose o Spahi,ili Edinu a kamoli Safetu! Ovo je neuspeh jer mogli smo biti u najbolje 16 i pobediti Francuze ali sta ces u Bosni je neuspeh uspeh right??
sta hoces od dzeke? da zabije svaku utakmicu 10 golova? dao je 2 gola jedan mu ponisten. spaha jeste lose odigrao ali onog nigerijca je mogao samo cuvati neko priblizne brzine kao on a to nemamo u reprezentaciji. evo i safet ce otici iako je po meni pokazao hrabrost tako sto je prevazidjeni 4-4-2 sistem zamjenio sa igrom sa jednim napadacem sto je bilo dobro protiiv argentine. spaha ce u penziju a susic ode i opet cete naci nekog krivca za sljedeci poraz. a bit ce poraza uvijek jer i najveci gube. mi smo sa nikakvom ligom ostvarili historijski uspjeh ne ulazemo u nogomet vec imamo srecu sto mladi reprezentativci drugih zemalja odluce se igrati za nas tako necemo napredovati sigurno i tome nije kriv ni spahic ni dzeko vec islljucivo drzava koja nije uspjela za 20 godina napraviti jedan posten stadion a kamoli sta drugo.
Sta hocu od Dzeke je da prestane da prodaje bosanski nacionalizam da je dao od sebe! Vidi tvog komentara da zabije 10 gola, on covece nemoze da Nigericima da goal a komali 10 lepi! Igrac je kad se pokaze kad treba a ne kad on hoce! Cuj njega 4-4-2 pa presao sa 4-2-3-1 mislis? Vidi sada drzava ti kriva a ne Safet? ne pitaj
Prikaži sve komentare (91)