Nogomet
291

Kolašinac: Bio je poseban osjećaj nositi dres reprezentacije i igrati za svoju državu

Piše: J. H.
Sead Kolašinac (Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba)
Sead Kolašinac (Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba)
Bh. reprezentativac Sead Kolašinac oglasio se na Facebooku nakon što Zmajevi i nisu uspjeli osigurati osminu finala te su se nakon grupne faze Mundijala vratili kućama.

"Dragi navijači, hvala svima koji ste nas bodrili, vjerovali i uz nas bili tokom priprema i Svjetskog prvenstva. Želja nam je bila proći grupu. Nismo u tome uspjeli, ali smo pokazali da imamo potencijala za više. Bio je poseban osjećaj nositi dres reprezentacije i igrati za svoju državu Bosnu i Hercegovinu, te nastojati da se ona prikaže u najboljem mogućem svjetlu, što nam je i uspjelo", piše Kolašinac.

"Budite ponosni na ovo što je stvoreno i što se stvara! Meni lično će to biti jedna dodatna motivacija koja će mi pomoći da se čak i više trudim iz dana u dan, kako za svoj klub, tako i za svoju državu u nadolazećim utakmicama. Svim vjernicima islamske vjeroispovijesti želim povodom nastupanja mubarek mjeseca Ramazana da ga provedete u postu i naravno u krugu vaših porodica, prijatelja i komšija. Ramazan Serif Mubarek Olsun!", stoji u statusu bh. defanzivca.