Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sanjam naslov: "BiH na krilima Pjanica savladala Kipar"
u Juvetu top u Repki flop
Od Juveta se dobijaju pare,a pare cuda rade.U reprezentaciji igra na 20-30% i samo se cuva od povreda,nikada ne ulazi u jake duele.Njemu je reprezentacija zadnja rupa na sviralu,i ne samo njemu nego jos mnogim drugim.U neku ruku ih treba I razumjeti jer ne zive od reprezentacije I on nema nista od toga sto cemo mu mi reci hvala.
oke nema sa kim igrati u repki ... al moze bar korner izvesti kako treba i slobodnjak .. bar tu ne zavisi ni od koga
Pjanic nije vezni igrac trkac i vodonosa vec tehnicar (nekad Sliskovic, Pizon Petrovic) koji meze utakmicu rijesiti sa dva poteza, kao danas za Juve...trkaci veznjaci su:Boban, Nainggolan, Bazdaraevic, Salihamidzic...upravo takva vrsta igraca(2-3) nedostaje BiH reprezentaciji...Besic je bio na dobrom putu ali je pregorio...nije do Pjanica, trenutno nemamo bolji igracki kadar.
Mire nek puknu dusmani
Citam komentare i mislim si BALIJE PROKLETE
Danas je pretrčao više nego u 3 zadnje tekme za repku !
Pisamo te Miralemw
Pisaj ga izgleda samo igra gdje ga placaju a ovamo u reprezentaciji se ponasa ko izgubljen slucaj.Dvije ciste da sastavi.U zadnji vakat ni Dzeko puno bolji nije
Najjači su mi ljudi koji misle da je isto igrati u veznom redu Juventusa sa pomoći najboljih igrača svijeta i u veznom redu Bosne pa krive Pjanketa za Kipar, a obrana primila 3 gola kakve yebene nogometne neznalice
Bradatu skazu ne treba ni zvati vise da igra za reprezentaciju.Idiot u drzavnom dresu da 25% svojih mogucnosto, a za juve daje 300 % ima igraca koji vehabiju mogu itekako dobro zamjeniti.
eto Pjanic inace sam igra za repku pa nije tenis pjanic ovakav pjanic onakav
Laganini trica. Juve beton. Pjanke, ne obaziri se na negativne komentare. Jedina si svijetla tacka bh fudbala.
Bošnjaci vladaju Evropom :))
juve treba jajala da dovede pod hitno.
nek' za repku iz slobodnjaka pogodi