Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hadžibegoviću, pozovi Hamulića, Huseinbašića i Tahirovića umjesto Lončara, Duljevića i Gojaka za sljedeće utakmice. Pusti tu priču o zaslugama, nismo ništa dužni nikom, osim možda Džeki.
Oj čuj mene Hadžibegoviću, prenijelo me. Hadžibegiću, naravno
kakav Lončar on nije pozvan zadnje 2 godine
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U zadnje vrijeme ispliva bas dosta mladih igraca za repku, ako se ne iskoristi sad prilika da se osvjezi malo ekipa i napravi nova za buducnost nece nikad onda...
Sretno momak!
Sretno Majstore 👏🏻👏🏻👏🏻
Ovaj momak se vodi kao državljanin Holandije, bar na rezultatima i ostalim sportskim stranicama. Iz imena i prezimena je jasno da je Bosanac ali da li je uopšte provjerena informacija da želi da igra za BiH, da li je on to ikad izjavio il Klix baca bombe da narod više klika na članak?
Dzaba momak kada igraju levati iz treće Moldavske lige i 2 Albanske a koji zele podmazati managere koji se vrte oko saveza. Nafale ga u medijima a on bez kosmodiska ne moze 15 minuta na terminu igrati.
Sklapa se jedna odlična i obećavajuća ekipa: Dedic, Demirović, Ahmedhodzic, Huseinbasic, Tahirovic, Hamulic, Nezirevic, Hadzikadunic. Od ovih sadašnjih mogu još Dzeko, Kolasinac, Prcic
Neka pozove i Kovacevica da brani, mislim da je zasluzio
Krunic,Besic zaboravio si
Evo prvi ispit za Hadzibegića i odmah da vidimo ko kroji spisak , nek pozove Hamulića, Huseinbašića, Tahirovića i vjerovat cu mu. Inače predvidjam gdinu Faruku dva kola i ide otkaz!
Realno mozemo napraviti U23 ekipu, ako savez ne bude zvao ove momke onda smo propali skroz..
Hamulić, Huseinović, Tahirović, Nezirević, Omić, Jašić
Huseinbašić, prenijelo me na Saida
momak obecava, podsjeca malo na Dzeku sa nekim pokretima: https://www.youtube.com/watch?v=pab6L8JyT-s
Bravo samo naprijed zmajevi do eura 👊
Šteta što sad nemamo autoritativnog trenera s jakom reputacijom, kojeg nije strah praviti rezove da bi ostvario dugoročnu viziju. Nažalost, Hadžibegić nije taj; ni autoritetom ni vizijom, a pogotovo reputacijom. Volio bih da griješim, zaista bih volio.
Od ovog momka moglo bi biti nesto,gledao sam neke njegove utakmice i ima vala sve i brz i tehnicar i zna gol zabit.
Kad nam se politika izbaci iz sporta i babini sinovi , mozemo u svakom sportu biti solidni, ovako smo u svakom katastrofa.
Jos jedan uspjesan fudbaler koji nije trenirao u BIH pod okriljem improviziranih trenera i skola fudbala....