Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije Zrinjski đaba bodove dao u Mostaru. Lagano finale Borac-Zrinjski i Zrinjkom kup, Borcu prvenstvo, i svi sretni i u Herceg bosni i u RS-u. A ti bošnjo gledaj odakle se vedri i budi vazelin i dalje i jednima i drugima.
@Draymond a možda da se ne šteli finale Široki Sloga, pa Zrinjski i Borac su svakako u konferenciji odnosno ligi prvaka, meni je to malo izglednije.
Ali zato borcu kup, i sloga kao 4 ide u evropu. Bravo vico gico
Svi se moramo zapitati za Sarajevski prije svega fudbal. Strasno! Svi kazemo namjesteno, vico, ovo ono. Ima dosta toga I do nas.
Jaka stvar.Ne možeš otići gledati ni jednu utakmicu ako postiš.
Fuj
Srpski i hrvatski klubovi dominiraju dok Bosnjacki kmeče i kriv im svako i NSBIH i Fifa i Uefa....
Naštimano -Sloga uzima kup, Borac prvak- Zrinjski drugi i evropa liga, Sarajevo treče …oba trofeja u RS ….hvala Vico
Ovo bi lagano Siroki mogao osvojiti. Jedini izlaz u Evropi je kup.
štimaljka
Borac titula Sloga kup Bošnjo glupane sam si sebe srozao.
Široki Brijeg - Borac Ohoho!
Evo dokaza kako radi savez tj Vico i Beus Zrinjskom kup Borcu titula a sledece sezone zamkena uloga tj trofeja Borcu kup Zrinjskom titula i tako ce se vrtiti dok se ne opamete i ako se opamete probosanski klubovi
Znači gura se Sloga u Evropu , bilo preko Kupa ili prvenstva. Ostaje upitno da li ide Velež ili Sarajevo. Sigurni Borac, Zrinjski, Sloga.
Zrinjskom se silji kup, a sloga ce u evropu preko lige. Sarajevu ce savez oduzeti bodove tako da ce sloga vrlo vjerovatno zavrsit 3 il 4 sto ih vodi u evropu.
I sta xe im navijaci pjevat, kup nam ne treba, nije nasa drzava ccc
Kako je ovo sve gadno sta vise treba da se desi da se narod digne koji nam je k
Konj vidi da je nastimano