Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako mi je tek sad krivo zbog sinocnjih 2:2. Ovaj Inter mi nije za prvaka. Sve je do Rossonera. Dzeki zelim svaku tekmu da zabije gol ali da njegov klub svaki put izgubi.
Perisic fenomenalan Dzeko standardno los!
Opet ti mater rekla da nećeš sutra dobit marku za kafu, jer je ne popiješ, nego odigraš sve plave, ha?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lautaro odron, vise na zemlji nego na nogama jos fuli prazan gol. Inter nema snage za 90 minuta to se vidi iz prilozenog. Golman Sasula fenomenalan, sa ovakvom igrom tesko da ce Inter biti prvak. Jedino mi zao zbog Dzeksona i ne znam zasto nije igrao od pocetka. Sezona im se lomi a on ga uvodi u drugom poluvremenu.
MILAN OSVAJA SCUDETTO
Šta poraz od YNWA radi,ljudi se 20 dana oporavit neće
gdje bosanska noga kroci tu napretka nema
Jucer Milan, danas Inter…bice opet istjerivanja iz Serije A
Ma nece. Takva je to liga uvijek bila. Dobijes naredbu da kiksas i eto. Pa kladionice su sponzori pojedinih klubova i sta onda mozes ocekivati. Ne znam da li je bilo gore u vrijeme Berlusconija ili sad.
Bome Sassuolo je SASUO 2 KOMADA 🥅 ⚽
Ibrahimovic legenda Dzeko kloc
Dzeko je Svjetska Klasa ..Ibra je medju top 3 zadnjih 15 Godina ali i Dzeko je Top 8 Scorer 21 Stoljeca.Samo sto Ibra ide u Penziju a Dzeko ce jos min.3 Godine igrat na velikom Nivou.Samo je Ibra kao Covjek hajvan misli da je Bog a Dzeko ljudina.Dzeko daleko najbolji Napadac sa ovih Prostora .Legenda ziva
bez Brozovića neide
Sta kladionica radi!
Ma ovaj inter alajbegova slama rekao sam davno
Jos jedan kiks i ode titula😂
Ovo je kopija mog komentara od prije 2 sedmice- gdje sam dobio znacajno vise dislikes-- meni nije ni Inter ni AC da igraju dobar nogomet i mislim da ce jos do kraja sezone da ce doziviti iznenadujuce poraze. Nebi jos ni Juventusa izpisao iz trke, posebno sad sa pojacanjem. A da Inter izbaci Liverpool? to stvarno imaju niske sanse, mozda 10%.
Ne gledam Napoli pa ne znam kako igraju ali ovaj Inter i AC ce dosta propustiti prilika i pojena..
Zapravo je los vikend za sve vodece u Ligi petice.Liverpool ih je satrao trkom.Nevjerojatna je razlika izmedju talijanskog i engleskog nogometa.U Italiji je laganica.Sassuolo mi se svidio.Mozda su imali dan ali su dobra ekipa.
Ko je po vama najmutaviji slavni sportista sa Balkana? Po meni, Modrić, jer je krezzav, ima 1 razred osnovne i još je endehaovac i tompsonovac. Onda Deportovani, jer je nevakcinisan i ima 2 osnovne, a ostalo je 'naučio' po SPC, prdimidama, splavovima i Zvezdinim utakmicama. Zatim Ibra'imović koji ima 3 godine vrtića, ali ga vadi 'Švecka' i to što je 💉. Naš pohrvaćeni 💎 je pravi blentavi Bošnjo iz viceva, ali je dosta fin, ima 4 osnovne i svašta je naučio uz šišu.
Titlujte ove ruske komentare
Kladionica radila danas