Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jarane dobro su se izvukli. Ovo treba pohapsiti, zatvoriti na par godina i dozivotno im zabraniti dolaske na utakmice.
stoka,
Allahu hvala pa je Džeko još uvijek brz
Izgleda imaju dosta izfrustrirane raje, pa kad izgubi klub to dodje na vidjelo. Ne treba biti sociolog da bi se drustveni problemi uocili.
Redovno stanje u vukohebini.....
Gle rulje jarane.Otišla je Turska u tri lijepe izgleda.
Ja eto otisla drzava u 3 lijepe Po cemu to bgt
Krkanluk²
Nije ovo sigurnosni propust, ovo je namjerno pusteno. Ne moze biti sigurnosni propust sa svih strana stadiona, nisu probili na jednu stranu.
Je li bar Dzeku ko potkacio?
Mile pehar :)
ligu treba ukinuti ovo je divljaštvo
Bolesno. Jarane ako ti tvoj tim izgubi, našutaj njih onda ako već imaš potrebu.
*ebes divljake
Jel Džeko koga nakarato
Sad će neko reć’ da je sve zbog Džeke jer ne posti.
U ovoj Turskoj moze sve i svasta. Pa nedavno predsjednik jednog kluba udara sudiju, sada ovdje navijaci ulaze da lincuju igrace. Cirkus. Ovdje treba savez da reaguje i izbaci ovaj klub iz lige, u suprotnom UEFA se treba umijesati.
A navijač, sama riječ sve kaže.
Horor?!?!