{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Hasan Salihamidžić stigao u Sarajevo

10.10.2013. u 13:22
18
79
Hasan Salihamidžić stigao u Sarajevo
18
Hasan Salihamidžić stigao je danas u Sarajevo, gdje će kao ambasador UEFA Champions League Trophy Toura za Bosnu i Hercegovinu u petak, 11. oktobra otvoriti centralni događaj u Sarajevu.
Događaj će biti upriličen na parkingu ispred Narodnog pozorišta, a pored druženja sa medijima, bit će upriličena i sesija autograma i fotografisanja sa Salihamidžićem.

UEFA Champions League Trophy Tour, koju prezentira UniCredit, Salihamidžića dovodi kako bi svim zaljubljenicima nogometa dočarao sportsko uzbuđenje UEFA Champions League, kao i razne nogometne atrakcije.

Od 7. oktobra, svi građani Bosne i Hercegovine mogli su postaviti i pitanje Salihamidžiću putem aplikacije "Pitajte zvijezdu", koja je postavljena na Facebook stranici UniCredit Bank, od čega će biti odabrana dva pitanja na koja će Hasan Salihamidžić odgovoriti uživo na konferenciji za medije.

UEFA Champions League Trophy Tour počela je u petak, 20. septembra, u gradu domaćinu finala UEFA Champions League 2015 – Berlinu, a od 27. do 29. septembra posjetit će Budimpeštu. Turneja, koju prezentira UniCredit, trajat će pet sedmica i pored Bosne i Hercegovine, Njemačke i Mađarske, posjetit će još i Rumuniju i Bugarsku.

Milioni su gledali trofej samo na ekranu. Građani Bosne i Hercegovine će ga uskoro moći vidjeti uživo u sklopu UEFA Champions League Trophy Tour. Turneja trofeja je prvo posjetila Banju Luku, a zatim nastavila put ka Sarajevu, gdje će od 11. do 13. oktobra biti upriličen centralni događaj uz multimedijalnu, interaktivnu, tehnički inovativnu izložbu UniCredit Walk of Champions, te pregršt nogometnih atrakcija i sportskog uzbuđenja. Finalna stanica Turneje trofeja u Bosni i Hercegovini bit će u Mostaru, 14. oktobra.

Turneja trofeja postaje dio evropske tradicije. Od 2009. do 2012. godine posjetila je 13 zemalja, a više od 480 hiljada fanova je uživalo u ovom jedinstvenom događaju, koji je prešao više od 10.500 kilometara i na kojem je napravljeno više od 116.000 fotografija sa trofejom.

Više detalja se može pronaći na mikro stranici posvećenoj sponzorstvu UEFA Champions League, na našem jeziku, sa posebnim dijelom posvećenim Turneji trofeja, te na Facebook stranici UniCredit Bank.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koji nogometni klub iz BiH će najdalje proći u evropskim takmičenjima?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: