Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobrodošao u svoju DOMOVINU !
Svi ovi koji "laju" na Bracu ili su antibosanci ili su nedovoljno informisani, Braco je jedan od prvih BH-a fudbalera koji je igrao za repku, koji je sa trenerima "skupljao" igrace da igraju za BiH, koji je iz "svog dzepa" placao putovanje sa reprezentacijom, i koji je platio pola troskova reprezentacije na prvoj utakmici protiv Grcke koja je usput da Kazem poklonila dresove nasim fudbalerima, jer nasa reprezentacija je tek bila oformljena poslije proglasenja Nezavisne drzave BiH.
Domovina je tamo gdje ti je dobro...cim ga nema vamo,znaci...
Kad ga vidim sjetim se R.Carlosa haha Hvala ti Haso sto si predstavljao Bosnu u Ligi prvaka. Hvala ti sto si od 1996 do 2006 igrao za reprezentaciju BiH iako si imao poziv Njemacke. Hvala najboljem asistentu repke od 96-06
Hasaneeeeeee hoš na utakmicu večeras?
Haso kraljuuuu ! ;)
Gospodine Salihamidzicu pustite ove glupane sto pricaju nemaju oni pojma ko ste vi i sta ste vi!!!
Hajde Hasane, nabavi dres i kopacke da odigras jos 2 tekme za repku. I u penziji si bolji od Vrsajevica.
Prije svega BRACO JE BRACO bez obzira sta drugi pricali o njemu. covjek je osvojio sve sa Bayernom i bio kljucna karika u tim titulama... sto se tice repke svi znamo kakve su tad struje bile u savezu, mozda se covjeku jednostavno tad nije mililo igrat dok mu pusina i ostala bagra komanduje
Haso kralju, nek si nam dos'o!
Kad je Hasan Salihamidžić igrao u Bayernu. gdje je bio zlatan ibrahimović j.e.b. vas on!!!
kojet je ime salih il amidzic
Legenda BH fudbala, jedini njegov problem je bio sto nije imao nas mentalitet. Veliki fudbaler i jos veci covjek! Naš bosanac Hasan Salihamidzic!
ma je..be..m ja njega ipak...kad nam je bio najpotrebniji on se cuvao za Bayern-a...mrs sad
kloc, namjerno dobivao zute i crvene da ne bi igrao "neke" utakmice a svi znamo koje :/
Picka izdajnicka.
Da hoce prestat piti
@torente, djesi Torente oko moje...on je prije svega Bosanac i Hercegovac (ili svabo ;) ), pa tek onda Hercegovac :)
Braco. Legenda, najtrofejniji igrac koji je igrao za BiH . Steta sto sad nema one godine koliko je imao dok je igrao u Bayernu, mislim da bi sad tek mogao da pokaze u reprezentaciji koliko je zaista vrijedio i kakav je igrac bio.