Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne srece nego muda to je velika razlika...uzivaj
Evo danas meketicu rekla ona dva nigerijca, kunu se da nije bio ofsajd.
Kad izgubis sa golom razlike u zadnjim minutama onda mozes reci da ti je falilo srece. Kad izgubis sa dva, tri razlike i predas se dvadeset minuta prije kraja, nije do srece.
da je Bogdom samo nedostajalo sreće Gojak , nego kad dodjete na pripreme i pripremite se za utakmice a ne malo tamo malo vamo i tako vam bi gotovo svaka utakmica . Malo ozbiljnijeg rada biće i rezultata
Može na jednoj do dvije utakmice da nemaš sreće ali cijele kvalifikacije...
Što se mene tiče ježim se na spomen Gojaka. Prva asocijacija mi je nepoštivanje Kluba u kojem si ponikao i menadžersko-roditeljska sprega koja je davno pokazala manjkavosti.
aj da ste jednu izgubili, ali ne mozes se vaditi sve utakmice na srecu
Treba vam srece protiv Finske i Armenije pa i onakve bijedne Grcke? Prestanite biti tipicni Bosanski luzeri koji izbjegavaju odgovornost. Izgubili smo zato sto nismo bili dovoljno dobri i kraj! Prestanite kriviti vanzemaljce, masone, reptile i srecu i krivite sami sebe, jedino tako ces nesto nauciti pa krenuti naprijed, isto vazi za cijelu ovu propalu drzavu u svim parametrima.