Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sada slijedi dominacija
pornjavaaaa
Kakva dominacija?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pametan potez. Zagarantovan položaj startera. dosta pelegrinia. Engleze sam Edine samo zbog tebe i pratio. Adio ostrvljani. Nikad više.
E sada slijedi i ispadanje Rome
Odličan potez, samo još da ga krene u zabijanju golova
Mido kabadahija bradica
Sutra nek ih vodi sve na džumu.
Ti si opsjednut mrznjom prema islamu
Ti si glup ko točak.
mislim fakat koga je briga?
u kakvom je stanju talijanski fudbal pokazuje kako se docekuje engleska rezerva
SRETNO MAJSTORE
nek je sa srecom ... al kud ces u italiju bolann bolan .......
sretno kapitenu i puno golova ti zelim
Bordo Dzeko.
Sad se nadam da će napola inteligentni prosjećni bošnjo prestati navijati za Man City i priznati da je samo jedan pravi klub iz Manchestera ...GGMU!
Šabane zatucani hahaha...javio mi se taliban koji ostavlja smrdljive vjerske komentare kad stigne...jebe mi se za milione i ko ih je spomenuo...ja volim fudbal i man utd
Prva slika dobra al im ulica prljavija nego u bombaju😅
i ja kontam...ko da je na nekoj autobuskoj u kakvom balkanskom selu
Odma sam dislajkovo Man City svugdje :D drago mi je za naseg Dijamanta,mislim da ce dominirati u Italiji..ovaj pa ebemu znao je da ce praviti selfie gdje mu je selfie stap :D
Sjaji, sjaji, Bosanski dijamantu!!!