Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dovoljno mu je bilo da otvori Klix.ba i procita sta mu sunarodnjaci, i to oni koje je toliko puta usrecio i glas o njihovoj domovini pronio od Juzne Amerike do Juzne Koreje, da procita sta mu takvi misle o zivotnoj saputnici i majci njegove djece, pa i njemu samom. Naravno, da ce onda covjek, iz razocarenja, zakazati na terenu, ispoljiti nervozu i nedolicno se ponijeti. Jos na dan ispada likuju kako treba dobiti par godina zabrane i novcanu kaznu u astronomskom iznosi. Zlonamjernici.
@BH_Faraon...**astronomskom iznosU**
Roma je blamaza u italijanskom prvenstvu. Zalosna i jadna ekipa. Dzeko jedina svijetla tacka u Romi al kad dozivis taku blamazu mozda bi i mi svi tako uradili. Dzeko napustaj to sto prije.
DZEKO MI TE VOLIMO!!!!!!!!!!!!
Legenda, prigovorio potkupljenom sudiji koji je trenutak prije dao zuti karton njegovom suigracu na kojem nije sviran ocigledan faul.
Srami se seljackog ponasanja.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Boli njega briga ili pravi alibi za selidbu na ostrvo
Iza svake rospije stoji fin momak.
Nisam se nadao od Dzeka da ce ovako nesto sebi dozvoliti.Pogotovu na njegov profesionalizam i godine.Mislim da je on tip igraca koji mora imati kontrolu nad sobom i emocijama pogotovu okonegative
Jedan je Edin Džeko i sasvim normalno je da nekad dobije i totalni popizditis. To je ta nasa plaha narav, brzo "planemo", ali brzo se i "povratimo" u normalu. A sudije vazda su jeli g... i nek i dalje jedu.
A mogao je gladne nahraniti za te pare XD
Najveci sin nasih naroda i narodnosti treba dobit samarcinu od Rome jer bas moras bit kloc da dobijes crveni na 4:1. (:
Roma je ovo odlično odradila: u italijanskoj štampi ni riječi, na TV stanicama ni riječi na njihovoj web stranici nije ništa ni bilo...
Mora da ga je Amra iznervirala. Lijepi moj bubuljičasti mužić.
Kako je kaznjen ?Samo nece igrati dvije naredne utakmice zbog crvenog, kao i bilo koji igrac i u svakoj zemlji na svijetu.
To se zove kazna pametnjakovicu.