Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dudic puno bolji trener od Rozmana
To je nas mentalitet,Dudica nece da trpe ni 5 kola,a stranca ce da trpe 5 godina makar nemao nikakve rezultate.I evo,Dudic sad pokazuje da ipak nije bilo do njega.
Predobra utakmica,bravo za uporan Radnicki.Pa oni da su u nasoj ligi bi bili u top 3 sigurno.Idemo Fedja do Evrope❤
Pa realno ako su 4. u Srbijanskoj ligi koja je dosta jača nego naša, Radnički bi bio top 2
Nije tačno, izbriši državne projekte Zvezdu i Partizan, ostalo je bara,bara. Naša liga je sa skraćivanjem dosta dobila na kvaliteti. Druga stvar je publika, u Srbiji kod 16 timova imaš prazne stadione. Kod nas fina posjeta čak i u Posušiju, obzirom sa je to mali grad.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Istoku ni Gvardiola ne bi valjao. Istok treba srusiti da ga nema nikako. To je rak rana naseg kluba
Covjel je bio korektan u Saraajevu ekupa mu stalno igrala na stra zbog stadiona stvarao prilike nekad jednostavno nije islo. Dao ostavku i nije trazio odstetu iskreno prodao ga Emir Hadzic
nije valjo sarajvu
Svaka čast majstore, podiže klub sa dna na vrh tabele. S druge strane izgleda i da ga je Kragujevac lepo prihvatio i da mu baš prija rad u toj sredini.
E moj Mirvicu,j*bo te Rozman
Bravo care moj.
dobar je Feđa
Ee ovakvog covjeka mi trebamo kao selektora a ne Barbareza koji dana iskustva nema kao trener.
Najgori trener u historiji Sarajeva.
Jao stadiona i jada. Kragujevac nije mal i beznacajan grad.
Praviće se druže novi stadion, uskoro... Ako nisi znao...
Da, stadion je veoma star ali u planu je izgradnja novog kapaciteta 20 000. Evo kako ce izgledati, tu je i citava galerija fotografija https://www.infokg.rs/info/evo-kako-ce-izgledati-novi-stadion-cika-daca-vucic-najavio-pocetak-izgradnje-foto.html
Hordaši će ga od blata praviti. Sekunde strpljenja nismo imali mnogo korektan lik i dobar trener.
Da al nije svaka kombinacija dobra u zivotu,u Sarajevu frajer nije mogao meda,pritisak nije isti tu i u maloj sredini,ocito trener za manje ekipe gdje radi u miru i pravi rezultate
Tako mi je žao što nije bilo više razumijevanja za ovog trenera na Koševu. Nadam se da neće napraviti grešku sa Radničkim i otići sada kada izbori evropu.
Kad su svi mislili da će nas AEK rastaviti na proste faktore, ti nas odvede do pobjede. Kad mi srce nije prestalo kucati onda, neće nikad. Bravo Feđa i sretno do Evrope.
Jedino medju sarajevskim divljacima nije mogao ostvariti potencijal
Tako je kad radi bez pritiska, vidjeli smo ga u Veležu, isto radio sjajan posao. Ali u Sarajevu, gdje su prevelika očekivanja, toksična sredina tu ne ide..