Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne postoji granica HR-RS, vec granica HR-BIH
@doboyopet A portali su relevantni kao lanjski snijeg. Ko ima para objave šta god hoćeš. Zna se šta čini državu državom
Ne znam o kakvoj BiH govori Klix odnosno Kurir, na slici čitam samo Republika Srpska. Mamu vam u separeu.
Pa i Hrvati kada pređu u RS moraju imati pasoš. Važno je graditi dobre međususjedske odnose između RS i svih država u okruženju.
@NinoBelovSRB Nek si i ti naš'o svrhu u životu...
RS nema vanjske granice, ima samo "liniju razgranicenja" sa FBiH, vanjske granice su u nadleznosti BiH i GP BiH i UIO BiH.
A ti 100 duša
biće zayebano dodavat loptu kad se stavi bodljikava žica...
...spučaš golčinu iz eu.
Da li je igrač u ofsajdu ili zaleđu? Neke stvari treba razlučiti da ne bude pometnje. Npr. da li su karte skuplje na Hrvatskom dijelu igrališta ili je lopta balun a ekipa momčad te da li na Hrvatskom dijelu postoji Zakon o športu a na BiH dijelu ne postoji? Najbolje bi bilo premjestiti čitav stadion. Dali je kontra napad u biti izbjeglička kriza??? Ništa mi nije jasno...
Pa jbg. koliko se zna PrC ima samo entitetsku granicu i za nju ne treba putovnica dok je prelazak državne granice BiH već druga priča ... ?!?
Jel treba Hrvatima pasoš kada ulaze u Republiku Srpsku?
...povikaše novinari kojima je Google vrh za informisanje..koga briga što je to laž..važan je klik i da se narod zabavlja: https://geoportal.dgu.hr/ PS.Ne očekujem da mnogo klixovaca zna pronaći Kostajnicu
jao dobrile, krenes da probijes po krilu i samo nastavis prema Evropi :)
Zamisli da je vizni režim!?
Bosna I Hercegovina forever....FOREVER.
Kad pomislis da nema dalje, sve veca dubioza .. Hahah
Il recimo postaviti Esu Radeljaša da dohvaća lopte.
To je prava međunarodna tekma.
Vidi se da je slika iz Kurira ali zašto Klix učestvuje u dodickovskoj propagandi?
Uskoro i viza će im trebati.