Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ih štete velike...neka se svi klubovi ugase,neka se narod dohaviza malo....daBogda da se kladionice nikad vise ne otvore!!!!!!!!
@Slavujtatice upravu si i ovo je otislo predaleko jedan neymar uzma 200 miliona ko da je naucnik
@Slavujtatice ...ajmo nazad u amaterizam... ovako, igraju Manchester i Liverpool, a nijednog igraca iz tih gradova, cesto ni iz Engleske... to vise nisu klubovi, vec franshize, kompanije i koncerni sa precijenjenim razmazenim zvijezdama za koje moras platit astronomske cijene karata... u rudnik s njima !!! :)
Smanji plate polu-pismenim likovima koji ne znaju nista osim dodavanja,igranja play stationa i ganjanja manekenki... Uvede se Salary cap kao u NBA gdje svi klubovi imaju isti fond novca...i sta kupis tako ti je..pa ne bi svake godine bili favoriti Real,Barcelona,Man.City ili Juventus..
Samo zatvaraj. Nekad se igralo za ljubav sporta a danas za par i nepar.
Svemu dodje kraj pa i tom megalomanskom ponasanju. Neshvatljivo mi je da neko sedmicno uzima po pola miliona eura..
Biće klubova, ovakvih ili onakvih...
"...podijeliti bol kako bismo spasili igru koju volimo" Evo ja podnosim bol i dobro mi ide. Skinuo sam se sa kladionice i svaki dan sam u dobitku za cijenu neuplaćenog listića.
super.
Za društvo nikakva šteta,beskorisni totalno,pravi predstavnici krivih vrijednosti,osim toga i pranje para preko njihovih ugovora...oni i njihove „manekenke“...
pa nek igraci igraju za neku dobru radnicku platu i nece se ugasit...bio bi i bolji fudbal 100%..
Neka ionako preplacene zvijezde igraju pola godine besplatno za raju i rijesen problem.
nema vise transfera po 100 mil. mamu vam banditsku
Pa, plaćajte igrače hiljadama umjesto milionima i riješen problem.
spasiti igru koju volimo al u k..rcu spasiti pare koje volimo je ispravno iz vaseg ugla i vrijeme je da se igra vrati ljudima
To je znači sve virtualni novac koji se vrti. Car je gol! Znači, svi svakom dužni, klubovi igračina, igrači menadžerima, menadžeri i Uefa i Fifa te sve lige sponzorima... Samo ko puši su navijači koji plaćaju zaista ulaznice i TV prava.
Mamu vam nekorisnu..
Nisu koksne baterije kad se ugase ne pale se vise. Sta pauza par mjeseci i na teren u cemu je problem. Ohladit ce se igraci
Vi ste napravili toliko štete u svijetu, da nebi smjeli ni pisnuti. Engleska fašistička bagro...