Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tebi svaka čast i brz oporavak , 👍🇧🇦❤️
Maloprije onaj Demirovic šeta po čaršiji. Naslikava se s rajom. Osmjeh od uha do uha. Patriotski duh ima pravo.
Dediću dati kapitensku i krenuti od nule sa ovim -25 igračima ima tu puno potencijala, ubaciti pokojeg juniora, potjerati ove Kovačeviće, Saničanine itd i napraviti nešto da valja...
Rođeni lider i momak za primjer. Preuzmi traku Amare!
Otkako je dosao daje 120% sebe, i pokazuje kako se treba igrat u drzavnom dresu. Na njemu, Anelu, Benji, oba Denisa, Jusufu, i Ermedinu treba gradit buducnost. Brz oporavak legendo, da nam se vratis jos bolji i jaci.
Jedno mi nije jasno , zar kod 1:O deset minuta do kraja ,vaznost utakmice . Ako Milosevic nije bio koncetrisan jer je doslo do povreda Dedica i Huseinbasica. Pa sta je radio ostali dio strucnog staba,zar mu nisu deset minuta do kraja mogli savjetovati da sa ovim sto ima zatvori priaze golu i ne dozvoli Civicu da ide preko centra. Pa u tih 1o minuta bar nebi primili dva nego mozda samo jedan gol pa produzeci .
Šteta što si odabrao pogrešnu repku. Gledao sam utakmicu i kad je ušao Čivić znao sam da ćemo izgubiti. Šeta se terenom kao maneken, ostalo mu još od Sušića da ide napred a ustvari napred nestigne a pozada ga nema. Najlošija karika. E sad dali je zbog toga i uveden može se raspravljati
Nisu krivi Civic i Kovacevic nego oni sto su ih pozvali
никад срећнијиии
Zamisli bolesnog mozga kad vise zelis drugom zlo nego sebi dobro 😕
Nada nikad ne umire, a pogotovu u sportu.Istjerati savez iz repke kao i kompletan strucni štab, krenuti sa mladim naraštajem i to je to.
Dedic svaka cast
Novi vođa!!!
Zbog DedićeveTUGE, evo i ja se RASPLAKAH !!! Čime se to ZASLUŽUJE USJEH ??? Mršavo ZNANJE, penzionerska SNAGA i TRČANJE, a ZALAGANJE je povezano sa ovim PREDHODNIM, a i spremnost da se ŽRTVUJE za BiH !!!
Kondicija nula. Dzeko sa 39 trci 98 minuta, ovi popadali nakon sat
Raditi na londicijo mladih. I da smo sinoc dobili mec, ne bi bili spremni za iduci
Bice momci, jucer ste pokazali da mozemo biti optimisticni. Savo je pokazao da zna kako motivisati i disciplinovati ove momke, i drago mi je sto se pokazalo da raspolazemo sa zaista kvalitetnim mladim igracima. Ipak, treba nam jos pojacanja i jos puno posla.
Dedić, Gazibegović, Ahmedhodžić i Hadžikadunić okosnica naše repke za budućnost
I Hamulic
Pokušaj... promijeniti profesiju sine
to civicu reci
možda je bolje da prodaje red bull?
Jedini igrac koji je konkretan i prodoran sa loptom