Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a presutili su da su oni prvi zezali Kazahstance, zato se previse i ne bune. Sramota za obje reprezentacije, ako je sve ovo tacno
Sta se bune ipak u oni Azija a mi Evropa
Po ovom pravilu bi trebala UEFA i FIFA izbacit i nas i Karzahstan sa svih takmičenja.
Prvo pitanje koje se ovdje namece je koji to reprezenentativci Kazhastana nisu dobili vizu i zasto? Sve nesto "navodno". Koji su vam to izvori? Gdje ste to saznali? Nekompletna informacija.
Tek sad pisete o tom slucaju da smo mi njih naguzi prvi. Tipicno nase. Sad kmecite
Zadatak za novinare, istrazite i ako je ovo tacno,neko iz saveza treba napolje i plus procesuirati. Ako se moze sef Veleza suspendovati na dvije godine zbog ligaske utakmice, ovo je daleko ozbiljniji problem i treba da radi sud i svjetska nogometna federacija na rasvjetljavanju dogadjaja.
Glupo je o ovome bilo šta reći. Toliko inkompetencije i od saveza i od novinara. Vama novinarima bi trebao biti zadatak da istražite do kraju u čemu je problem. Ovo ne može ni jednoj drugoj zemlji da se desi, do nas. Prošli put se pisalo o tome kako se naplaćuju pozivi za reprezentaciju. I ujeo vuk magarca. Ni to niste istražili do kraja. PA NE MOGU OVAKVE STVARI BITI NORMALNE !!!!!!!!
Za one koji vole kladjenje... Kazakstan - Bih 0:1 Strelac :Edin Dijamant von Dzeko ❤️
Znao sam da je nešto do nas, čim su prećutkivali razlog odbijanja. Ovo podržavam - oko za oko, zub za zub!
Ma nije osveta! Vratili nam milo za drago.
nesto smrdi ovdje. ne moze se bez razloga “ne dat viza” za igranje utakmice. Kad bi recimo to uradili Francuskoj, sigurno bi se utakmica odgodila. I mi smo trebali traziti odgodu, jer izgleda razloga za odbijanje nema. Ili nam nesto kriju…
Kakvi ste ja bi vam odbio da se vratite iz Kazahstana. Mafija od celnika preko trenera do igraca.
"Probleme u vezi s uskraćivanjem viza imala je, kako saznajemo, i reprezentacija Kazahstana prije dolaska u Bosnu i Hercegovinu na kvalifikacionu utakmicu koja se 7. septembra igrala na stadionu Bilino Polje u Zenici." Znači do nas je ali se nije ranije govorilo o tome. Ccccccc...
Ipak, izgleda za ovo su kriva nasa govna iz javnih institucija koja zive na grbaci naroda BiH a sve rade protiv naroda BiH.Fuj.
Uz dogovor fudbalskog saveta. Ovo su jeftine fašističke fore. UEFA treba detaljo istražiti ovaj slučaj i kazniti BiH
Kad Dzekson okrene dvojiicu i pod raslje akobogda.....po usima
Odgovoriti istom mjerom, ne odobriti vize nijednom od igraca seljacke drzave Kazahstan. BORAT style people..
bez obzira, ako i ovakva reprezentacija ne može dobiti Kazahstan, onda nemamo mi tu šta pričati.