Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbg, prijateljska utakmica, nije bilo potrebe za crvenim, kao i namjere jer je prvo igrao glavom pa se lopta odbila od ruku. Penal i zuti bi bilo sasvim regularno.
Prava prijateljska utakmica!!! Da se ne lazemo,Zvezda je ispred Slobode i to drasticno.Ipak vi igrate i jacu ligu sa kvalitetnijim klubovima!!!
Hahha kako se poturice srpske i rvatinr lizu bijedno ehhee
kakva sloboda i ćiro čovjeku 80 godina niko ne vise ne shvata ozbiljno čuj da njega zove štimac za savjet on može na obn otići i satro pametovati razbiti će ih jedinstvo i bratsvo
Mene vise zanima koliko Zvezda nije bila prvak svoje zemlje,cini mi se 7 godina,u kosarci dugih 14.Pa sta je to tamo sa tim Partizanom,dominaciji nikada kraja:)
Eto nek ovi preko Drine "izdrze" duze Evropi,izbacuju ih nekakvi Ludogoreci,Cernomereci itd
**Želite zaraditi na kladionici? Za to treba veliko strpljenje i volja a najviše znanje. Moj ukupni profit iznosi 76.095 kn na temelju toga da je moj ulog po utakmici 2.000 kuna i mjesečna prosječna zarada oko 16.800 kn (to je velika zarada jer su i ulozi veliki). Na primjer, da vi ulažete samo 500 kn po utakmici, vaša zarada bi bila 19.025 kn do sada, što je u prosjeku 4.200 mjesečno. Provjerite na mojoj stranici o čemu pričam i na što se kladim. Provjerite na mojoj stranici o čemu pričam i na što se kladim: single-information . blogspot . com (upišite adresu spojeno jer mi sustav ne dozvoljava da stavim spojen link u komentar tako da ga sami spojite i otvorite).
I CZ isto nabijem na qurac. Živjela Sloboda!
I Edina Spahića isto nabijem na qurac.
Sta ti je sa mamom???
AHHAAHAHAH Zvezda
Napred Zvezda leee...
joj sta ako ovi sto u tz protestuju dasa krenu i u Beograd da upadaju u vladi... pazte se sa slanim momcima ... nesta su mi razdrazeni danas :D
NAMJESTILI I PRIJETELJSKU UTAKMICU..............
Nista se nije moglo ni ocekivati poklon kvota 1,50
Koliko los fudbal. Duplo bolji ce biti u nedjelju kad igraju Sarajevo-Partizan.
Nisam znao da se igra, a definitivno ce biti bolje. Zao mi je sto to kao Cigan moram reci. A zar nisu ovakve stvari mnogo ljepsi primjer i nada u bolje sutra od politickih i nacionalnih prepucavanja.