Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije VAR kriv nego mentalitet,jednostavno nesmiješ prokockat pobjedu sa dva gola razlike par minuta prije kraja
a tri? DRŽAVA ŽELJOO
@Pupak2: Ne okrivljuje Bjelica upotrebu, nego ZLOupotrebu VAR-a jer sudac je trazio VAR da vidi situaciju na rubu sesnaesterca, a tu je VAR bi jasan da nema penala, ali su u medjuvremenu vidjeli ruku Dinamovca koja se naslonila na golmana Sahtjora i on je pao kao pokosen. OK, ali to nije onaj prekrsaj zbog kojeg je sudac inicijalno prekinui igru i tu se otvara Pandorina kutija jer tako se moze naci milijun prekrsaja u sesnaestercu gdje se igraci pomalo naguravaju i bore za prostor.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaka cast Bjelici i igracima na dosadasnjoj igri u CL ali je bio cist penal, treba bolje imati svoje igrace pod kontrolom, bezpotreban potez, udaranje protivnickog igraca je faul.Da je obrnuto slucaj bio onda nebi imo problem sa VARom.
Bjelica jede govna! Penal nad protivnickim golmanom cist kao suza
Koji glupan Bjelica. Pa da nije bilo VAR-a, sudija bi svakako svirao penal. I ne bi uopšte analizirao je li srušen igrač koji ima loptu ili golman koji je bez lopte. Tako da bi penala svakako bilo. Nego je ovo prebacivanje krivnje na VAR da bi se on "oprao". E ne možeš se oprati, izgubili ste dva gola u dvije minute. To je činjenica. Još malo pa ste zajebali i PSG.
Gledao sam utakmicu vjerujem da je sudija nesvjesno ostetio Dinamo jbga jos imaju solid ne sanse
Bilić protiv Turske, Čačić protiv Portugala, Bjelica protiv Šahtara. Vrijeme je da se nešto nauči iz ovakvih situacija. Recimo kod proslave 3:1, Mourinho bi na Bjecinom mjestu uletio medju igrače, dao par savjeta, možda napravio izmjenu. Naša repka stane u 60-toj minuti kad vode, a Hrvati dva minuta pred kraj. Gotovo je kad sudija svira kraj.
Nije ni prva ni zadnja utakmica gdje ekipa nije sačuvala prednost i prima golove u zadnjim minutama.
Nije bio penal protiv Nigerije. Bitne sudijske odluke su donesene ispravno. Penal je postojao. VAR je opravdao očekivanja. Kad prokockaš za dva minuta plasman u sljedeću rundu, onda je do tebe, a ne do sudije. Zrcalo? Nismo ponijeli.
VAR je u začetku. Ima težih sudijskih grešaka na štetu nekog tima, ali donosi više koristi nego štete. Problem je što nesigurne sudije uzimaju previše vremena za pregled snimke i ubijaju ritam. VAR će napredovati, na žalost onih koji su utakmice navikli dobijati uz sudijske pomoći. Sudije su ljudi, imaju slabosti a neki skloni korupciji i sude za interese. VAR je zbog toga i uveden.
Kad mi počnemo pametovat, ismijavat, trabunjat, a nidje nas u evropskim takmičenjima nit ce nas bit narednih 20-30 godina, doduše, ako Uefa osnuje to neko treće takmičenje za helaće, možda tu upadnemo u kakav play off s kojekakvim Araratima, Tre Penee iz San Marina, Birkirkarama koji su još i dobri poslije izbacivanja Hajduka..Nemamo mi kome šta reći, pokrit se ponjavom i šutjet, najbolje bi nam svima bgm bilo.
Kme kme kme
Zeljo ce slijedece godine igrati grupnu fazu a mozda i nokaut fazu lige prvaka
@abassamjafpfqw Prvo što neće ni kvalifikacije, jer za njih treba biti prvi na tabeli... Novi-stari šampion je sa Koševa
ja se bgm nadam da je ovo ironicno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Drago mi je da je se zavrsilo nerjeseno a jos bi mi bilo draze da je izgubio dinamo onda bi jos bolje spavao😄
VAR je dobar al samo za opsajd. tu nema dilema, povuci crtu i cao. a faul opet cesto ostavlja prostor za polemike, cemu onda...
..a smeće i jeste....
pravi fudbal je izgubio svaki smisao...ops!pardon nogomet,,valjda se administrator nece naljutiti,izvini admine majke ti!
A sad ide spektakl sveznadara sa Koševa i Grbavice. Zvezda i Dinamo svake godine sve bolji, a vi nećete vidjeti lige prvaka narednih 20 godina. Zašto? Zato što su vam navijači sda glasači.
ako je no bio penal za Sahtar onda je i Dinamu trebao svirati penal.... VAR je smece obicno koje omogucava jos vecu korupciju u nogometu