Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sta je trebao reci "bili ste odlicni samo tako nastavite ". Danas nema nikakvog respekta prema trenerima, uciteljima, nastavnicima, profesorima itd.
@Burbon i tako treba biti prema managerima, ne daj im respecta jer oni ga nezasluzuju.
@Burbon Stvar je u tome sto nikad nije preuzimao odgovornost, uvijek su igraci krivi. Pogledaj Conte-a kad je inter odigrao prvu utakmicu u ligi prvaka nerijeseno, nije dao nikom da napada igrace, vec kaze da je samo on kriv, i to i jest tako, on bira igrace, taktiku, motivira ih... kad pobijedi preuzima zasluge, pa normalno da i kad se gubi da treba preuzeti odgovornost.
Niko je trener koji igru tima zasniva na maximalnoj disciplini i zalaganju. Takvim pristupom je napravio rezultate u Ajntrahtu. U Bayernu, punom sujetnih i preplaćenih zvijezda, trener-autoritet ne prolazi.
Može jer je dijete Bayerna i sve prošao ali je zaboravio kako u njegovo vrijeme nisu bile ovolike plaće pa sa današnjom mladosti ne možeš ovako na iskrenost...
Šta je trebao?Radi atmosfere u svlačionici trebao ih je pomilovati po glavi i tihim majčinskim glasom reći,biće sve u redu.Ma dajte,sve to treba sa noge na nogu.Nafurani manekeni,uništiše fudbal danas.I ovo nije problem Bajerna samo.
Gluposti. Nema toga kod Nijemaca. Imaš da slušaš i radiš. Već dugo vremena neki u Bayernu su čekali povod da dadnu ostavku Kovaču. Mislim da iza toga stoji Rummenige.
Pa nemogu ni kladionice gubit mora nekad i Bayern i Barsa Real izgubit
Ovaj Bild uvijek sve prvo objavi... Koliko god ga ove naše jugošvabe ocrnili... I ovaj put prvi i istiniti.... Tko još danas čita romane od članaka
koja glupost, naravno da nije zbog poraza nego zbog rezultata sa kojim su porazeni...
Bayern ima upravu - instituciju. Nema labavo. Kritikuj ti pasa, ali moras biti renome zidane i plus znati sta pricas.
Bild je njemacki tabloid, a znamo kolika i kakva je vjerodostojnost tabloida. Na njemackom je to zvucalo posve drugacije i nimalo podcjenjivacki spram igraca, nego je Niko nastojao pregrupirati snage za ne dozive debakl, a na kraju je sam upravi Bayerna ponudio ostavku kao pravi gospodin-covjek kakav je oduvijek i bio. Dakle, nije se desio otkaz, nego je Nikina ostavka prihvacena… smanjite dozivljaj!
preuzmi od prosinečkog zoo 😂😂😂
ma nije to razlog. koliko je puta rumenige ocito bukvicu igracima. kao on moze a kovac ne!
@Nerealni Zato što Kovač nije "rumenige"
U klubu toga ranga i renomea ne može se sa igračima razgovarati na taj način. Kroz analize se dolazi do pokazatelja i potrebe da se tim drugačije komponira. uigra, pripremi, osnaži, tehnički usavrši. Nije to ono: '' gdje ti je pamet, trebo si izboksovati onu loptu a ne hvatati je..'' ili hej bolan pa to se štopa na prsa a ne...''.
@Hamoponovouredu Sve sručnjak do stručnjaka. Pa zašto svojim znanjem ne pomognete selektoru BiH da uspješno završi ove kvalifikacije
Ko će sad doći na njegovo mjesto. Bayern nije imao puno dugogodišnjih trenera, bar ne u novije vrijeme
@Termiti Trener Ajaxa je jedan od kandidata
Neka si Milera na klupu poslao svaka ti cas Niko .
Taman je to. Dugo si i bio.