Komentari (651)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast svima, ali srce NIJE OSTAVLJENO NA TERENU!
Osim BEŠIĆA!
Realno rečeno,najlošija skupina na prvenstvu! SRANJA OD SUDIJA!
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
sušiću se zahvaliti (obojici), spahiću također, konjića prebiti
Odlazi teleca glavo s klupe nase svetinje. Ti si nas kuci poslao, a ne sudija. Snove si nam upropastio. Nije ni cudo sto te vole po RSu i sto si idol Dragi Kalabicu.
gubimo, a lik uvodi amidzica ccc
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Gledajuci utakmicu kroz glavu mi je proletila pomalo neobicna pomisao, naime, ko je imao priliku upoznati nekoga od afrikanera mogao je primjetiti da se u mnogo manjim stvarima 'potpomazu' crnom magijom, sihrom.. nazovite kako hocete. Jarane, smijem se zakleti da su oni nesto 'naucili' na svome golu pa da nece lopta unutra. A onaj sudija je usput na nesto nagazio... zvucni smjesno ali je vrlo moguce.
Pročitao sam par komentara da su Bosna i Hrvatska tu negdje po igračkom kadru. To nije točno, mislim da će svaki poznavalac nogometa iskreno reći da Hrvatska ima barem za trećinu kvalitetniji prvi sastav, a i mnogo širu klupu. Bosna ima samo 2 klasna igrača i to Begovića i Pjanića, a vatreni imaju barem 6-7 - pa igrači tipa Sušić, Vršajević, Mujdža, Medunjanin i slični ne bi niti prismrdili hrvatskom sastavu (i to onom od 23 odabrana). No, svejedno sam očekivao da će BiH napraviti veći rezultat od hrvatske ekipe jer ste igrali ljepši i brži nogomet, kroz kvalifikacije ste ostavili bolji dojam i igrali ste više srcem i kao tim. Tad ste čak i od mene pokupili simpatije, a s obzirom na događanja 2008. nikad više nisam navijao za vas. Ipak, i ja sam dijelom razočaran sinoćnjom utakmicom jer sam očekivao da će te ih pomest ko i Hr Kamerun. Nigerija je lošija reprezentacija od Bosne i vaši igrači se nisu dovoljno trudili. Ovo je bila blijeda slika one reprezentacije iz kvalifikacija!!
Pridruži se i ti jednoj od najvećih internet senzacija. Postaji dio države BiH i bori se za svijetsku prevlast nad drugim državama. Erepublik je igra u kojoj ti kao pojedinac možeš biti ratnik, političar ili poduzetnik i zaraditi milione. Bosna i Hercegovina je trenutno okupirana od strane Srbije, i naša vlada je uspjela zauzeti regije Emirata i tako opstati na kartama svijeta. Pridruži se i ti preko ovog linka http://goo.gl/nLBsYS i okušaj se u jednoj od vještina. Ubrzo nakon priključenja javit će Vam se neko od iskusnih igrača da Vam objasni osnove igre. Pridruži se i ti i pomozi našoj državi da se vrati na Balkan i osveti okupatorima!
Steta...
Glavu gore. I uz losu igru zasluzili ste nerijesen rezultat. A o kradji je i suvise pisat. jeb... sinoc se igrali sporo i nezaiteresirano. Mislim da ste platili danak losim pripremama i organiozaciji (savez,strucni tim i sl.).Fali vam iskustva u tome pogotovu igranje zavrsnica.Imate dobru momcad i lijepu buducnost samo organizaciski da se sredite.Ja sam bio uz vas ,neki su gledali ravnodusno ,a neki zestoko protiv vas.Svako po svom kao i vi sami. Ovo je nogomet treba gledat pozitivno i isticat lijepe stvari . Osudit paljenje zastava i premlacivalje drugih samo sto navijaju za drugog.
Fešta u Banja Luci. Povod poraz BiH od bratske Nigerije. Vatromet je bio odličan.
Pa i nastali ste od crnaca (karaturaka).
Viva Montenegro!!! E stvarno nije pošteno ovako ispasti nakon svega sto su prošli i navijači i tim !!! Sretno u narednim kvalifikacijama
Nepripremljena repka zijanila. Boli me pravo ali iz repke treba otjerati belajsuze, kafandžije, menadžere i dr. ublehe. Vaha dolazi i spašavaj nas.
prije mundijala sam reko stavljajte ciru odjebite susica zajebace ond zmajeve i tako bi sad cekajte stoo godina taku priliku steta steta
kad neko nema sreće, a mi je definitivno nemamo i nikad je nismo ni imali... :((((
Ako dobro razmislimo, mozda je ovo i dobro. Da je Dzeki priznat gol ili da je ona zadnja usla i da smo prosli dalje izgubili bi od Francuza u drugom krugu (mozda i jako visokim rezultatom). Da se i desio bolji rezultat protiv Nigerije, to bi opet prikrilo pravo stanje stvari. Dok je Safet na klupi mi ne mozemo nista napraviti. Pogledajmo samo komsije Hrvate. Otpilike smo tu negdje po igrackom kadru, ali oni imaju Niku Kovaca koji je fantasticno spremio ekipu i takticki je puno jaci od naseg selektora. Da nisu zamjenili Stimca isto bi prosli kao i mi. Igrace ne treba kriviti, pa cak ni Spahica koji je odigrao lose. On uvijek daje sve od sebe ali u zadnje vrijeme mu ne ide. Dzeku ne treba kritikovati. On je najbolje sto imamo, svjetska klasa bio i ostace. Treba da smo ponosni sto ga imamo. Da ofsajd nije sviran i da je ona zadnja usla bio bi heroj. Safetu se treba zahvaliti i poceti kvalifikacije za EP sa novim elanom i novim selektorom da nam ne propadne ova fantasticna generacija.
Dobro si to napisao, ali ne slažem se da su Bosna i Hrvatska tu negdje po igračkom kadru. Hrvatska ima nešto jači prvi sastav i više klasnih igrača, a i prilično širu klupu. Znam da to ne znači mnogo, ali npr prema transfermarktu je Hrvatska skoro duplo skuplja od Bosne.
Evo da ih poslozim jedan do drugoga: Begovic - Pletikosa Kolasinac - Vrsaljko Spahic - Corluka Mujdza - Srna Sunjic - Lovren Lulic - Perisic Pjanic - Modric Besic - Rakitic Misimovic - Kovacic Ibisevic - Olic Dzeko - Mandzukic Nema tu neke velike razlike, prizanjem Hrvatska zvuci malo bolje i ujednacenije. Ali ovakav tim je Kovac poslozio za Hrvatsku. Ko zna sta bi bilo da je recimo Stimac selektor Hrvatske, a Kovac Bosne i Hercegovine. Ima tu i nekih igraca za koje ne znamo kakvi bi bili. Recimo da je tu Prcic, ili da su neki igraci nepravedno zapostavljeni dobili sansu kao Ibricic recimo (koji sigurno nije zaboravio da igra) ili da je zvao Zeca. Poenta je u tome da bez dobrog selektora nema uspjeha na svjetskim prvenstvima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Noćas sam sanjao plavo-žutog zmaja kako gladi moja jaja....... Noćas sam sanjao kako ja i Đole Nole zmajevima iz snova udaramo anale.......
hvala sudijama što su omogućili francuskoj da se s nama ne sastanu. jebem ti uefu i fifu.
pa ja ne znam sta ljudi toliko hvale tog dzeku pa lik je kilo da ga nema kilavijeg samo ceka pred protivnickim golom i vuce se po terenu ko pribjena kuja , cist gol ponisten al je nigerijski bio isto regularan , bolja nigerija bila nema sta
Nema veze, prošli smo u superfinale na Zvezdama Granda.