Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce i Susic izjaviti da ga je jos 2000. gledao na kasetama
Vršajevića je na kesetama otkrio,nemoj tako.
safet zaebo kvalfikacije doveli mešu i dali mu vruc krompir kao ovaj je zaeban ima da nas izvadi, kad on upropasti. onda mu drugi put dali da iz početka povede rep. a on zaeba gore nego safet i ispadosmo. umjesto da sam da otkaz nakon prvog puta a definitvno nakon drugog neuspjeha meša traži i treći put kao on ima plan. ma idi u piicku materinu. nikad on sam ne bi dao otkaz ni nakon 10 pokusaja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne seri
cuj on otkrio modrica i jos kaze da imaju slican still igre ... ostani zeljina legenda ali mani se trenerskog posla i komwntarisanja po portalima
budimo realni niko ne zna poslati pred-pod-ispod-asistenciju ko Luka
Pa uvijek se znalo da si ti veliki strucnjak :) idi Mesa na pivu i ne rise.
nista bez Piplice
kakav glup članak!
...Eehh, i Bazdarevic je bio istinski poslovododja na terenu, dirigent 'za pricu'. Jos im'o Harisa Skoru, otkriva mu se na sesnaestercu, a Bahtic i Nikic traze loptu na krilo...Veliki je Zeljo tim.
Ti se ne znas otkrit ni kad spavas.
Popisam se na one koji pljuju po velikanima bh fudbala. To su klix botovi cija je funkcija da formiraju stavove i misljenja glupana.
Nije' 'pljuvanje'' ako kažem da je veoma degutantno od Meše da već godinama sebe plasira u medijima na ovakav način najmanje 15 godina. Pročitajte te njegove nastupe u medijima, izjave, intervjue. Veoma veoma bljutavo kao on sebe preporučuje. Da on da neku normalnu izjavu po bilo kom pitanju u redu ali...
Evo Bošnjaci na klixu ga još nisu otkrili.
Kipar te pobijedi u Zenici! Pjanic je izmislio fudbal za rvackog pacova
Hahahahahaha
Otkrio ga dekicom, zima mu bilo....
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> Sexcoss.com
E sad ga ukaki Mesa.. Kazu da si ti i Messija prvi otkrio..