Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj Boze novog nasljednika Edina Dzeke
sta daj boze daj boze..... mi imamo 2 miljona bosnjaka a nekoliko legendi Bundeslige, Vedo, Barbarez, Hasan, i vi svi Dzeku previse uzdizete za uspjeh kojeg mu je stimo Misimovic i Bendtner.... Vedo bi bio jaci da mu nisu noge slomili.....
Mi lj ona, miliona se kaze! No comment!
Ako ode u Bajern prestici CE Dzeko Po golovima ,Zivi bili Pa vidjeli...
Ako ode u Bayern, otiće da bude backup opcija Harryju Kaneu, kao i Choupo. Momak je vrh fudbaler, ali realno ne može u istu rečenicu s Kaneom.
moze on njega prestici, ali Dzeko je u 3 godine, ako se ne varam...
ahahhahahhahahaha ma kakvu klix glupost napise to je nevjerovatno, pa koji q ce bajernu ovaj panj sa p€derskom frizurom? moras biti bas lud da povjerujes u ovo
ti si ocit primjer naseg pokvarenog mentaliteta, od kojeg mi se povraca
E ovo bi bilo pravo dobro i za Demrovica i za reprezentaciju
Smiješno.
Greska bi mu bila da ode jer bi vise sjedio na klupi nego igro, puno boljih opcija vjerujem da ima, da ode gdje bi igrao redovno
Koji ce im on k bajern nejasan
to će mu biti najveća greška, otići će tamo i biti zamjena Kaneu i to će totalno pasti. Neka njega tu gdje jeste neka rešeta mreže.
bravo da opet sva djeca navijaju za Bajern i kupuju njihove dresove
Bolje u Dortmund ili Leipzig. U Bayernu ce biti zamjena..
Šeško ide iz Lajpciga na ljeto Demirović će u Lajpcig, zivi bili pa vidjeli !!
To bi bilo top,Doetmund Frankfurt top,Sevilja ili slicno.Ako ode u Bayern to mu je samo korak nazad
klupa. ne valja
To bi bila greska da ode u Bayern. Treba negdje gdje ce non stop igrati. Tamo bi tesko sansu dobio
S obzirom da Čupo više sjedi na klupi, ovo ne bi bilo dobro za Ermedina
Zasto bi cijena bila problem? Sa tom statistikom bilo koji igrac sa zapada bi kostao 50 miliona, ako Bayern nece da plati 20 ne treba Demirovic ni ici u Minhen.
Dajte ljudi budite malo realni. Kane, Sane, Coman, Gnabry, Tel, Zaragoza -svi realno bolji od Demirovica. Dobijao bi minute kad se neko povrijedi, ili da se odmore.
Iako je ovo vjv obična špekulacija ipak vijest budi neke lijepe asocijacije na bivša vremena kad su naši zmajevi kotirali na nekom višem nivou.