Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretan sam što navijam za ovaj tim. Možda nisu najskuplji, najtrofejniji ali uvijek pokušavaju igrati istinski fudbal. Danas su razmontirali Fulham. Treći gol je za pamćenje.
Nisi jedini. Do ove nismo toliko dobro igrali pa smo dobijali utakmice. Šta će tek biti kad ovaj tim krene igrati dobro kao što su ovu odigrali... nadam se da je ovo početak. Treći gol je jedna od najljepših akcija koje sam ikad vidio... čak mi je bolji i od Wilsherovog protiv Norwicha.
Najgore je brojati tudje pare i jebati svoju zenu. Sto znaci: Ironicna P koja istice da ne treba imati posla sa tudjimnovcem, npr. kao blagajnik, a ni sa svojom zenom, jer ona je poslije dugog niza godina neinteresantna kaopartnerica za svoga muza.
Nego ko će banovati ip adresu retarda koji na svakom članku spamuje sa aforizmima?
Kuca mu od kamena, a u kuci ni kamena. Sto znaci: P se kaze za nesto sto je Okolo gladac...
Uhv(f)ati(t) ces ga kad mu stavis soli na rep. Sto znaci: P; ako neko, npr. dijete nastoji da uhvati neku kucnuzivonju, onda mu roditelj u sali ovo kaze.
Misli da se cijeli Svijet okrece oko njega. Sto znaci:ar za egocentricne osobe koje se ponasaju kao da sucentar Svemira.
Jebena vremena. Sto znaci: F naglasava tezak period u necijem zivotu.
Tovar se badze ne boji. Sto znaci: P istice da se onaj ko ima dovoljno novca ne boji nikoga pa ni kontrole onih kojiga mogu kontrolisati. imija jer je covjek zamijenjen pojmom tovar. Tur. badza Sto znaci: carina.
Na dugome stapu. Sto znaci: Ono sto neko prizeljkuje, a to je neizvjesno jer je uslovljeno mnogim okolnostima kojene ovise o volji onoga koji prizeljkuje, podsjeca na situaciju u kojoj neko zeli nesto da dohvati pomocudugackoga stapa, a ta stvar veoma lako moze spasti sa tog stapa.
Po danu hasta Sto znaci: a nocu k(a)o lasta. Sto znaci: P je komentar na one osobe koje se preko dana prenemazu kada trebanesto da rade, a uvece su horni da idu u provod, cesto se odnosi na djecu.
Navika je jedna muka, a odvika dvije. Sto znaci: P iskau odvikavanja od navike koja je duplo veca negosamo navikavanje.
Nikad ne reci Sto znaci: nikad! Sto znaci: P napominje da covjek treba biti opezan u svojim procjenama, da ne smije sastoprocentnom sigurnoscu nesto tvrditi i di siguran da mu se nesto nikada ne moze dogoditi jerga zivot moze demantirati.
Ne jede se jaje dok se ne razbije. Sto znaci: Savjet da se prvo trebaju pripremiti o da bi se uspjesno obavioneki posao.
To zna i corava baba (ptice /vrapci na grani). Sto znaci: P je komentar za nes sto je opstepoznato ili sto je tolikojednostavno shvatiti da to moze spoznati i baba ili cak i ptice, odgovara lat. Apparet id etiam caeco. i Lippiset tonsoribus notum.
Dok Arsenal dere po protivnicima, niko i Hasan udaraju po pivi
Emeri lagano dokazuje klasu. Deveta pobjeda zaredom, idemo dalje..