Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
glup potez zelje prodaje olako igrace, sad ce samo starci i propali fudbaleri igrat, trebaju malo naucit id vecih cuvas pa ga prodas za 5 miliona a ne 500 hiljada
Ovo nije prodaja, ovo je prevara! Što se ostalog tiče, ljudi sa tim razmišljanjem mi nisu jasni ... čime mislite da naši klubovi zadrže kvalitetne mlade igrače, platom od 500 KM? Daj ne budite smiješni, toliko može dobijati u amaterskim klubovima širom Evrope. Sve što imalo valja odlazi iz klubova ni juniorskog tima ne vidi, ovo što ostaje kod nas i prekomanduje se u seniorske timove je škart od kojeg naši klubovi pokušavaju nazor praviti igrače.
veće su plate u Želji i Sarajevu, ima ih i po 8000KM mjesečno
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
eto komsije mozete vratit Amaru dug
zafalilo tati malo para
Iluzorna je priča kako je Željo prodao Džeku za 50.000 EUR ili pustio da mu Gojak izmigolji iz ruku sa 16,5 godina. A ko to može zaustaviti mlade igrače koji nemaju profesionalni ugovor? Mogu samo imati mrvice od narednih ugovora osim kod Džeke gdje to nisu mrvice jer je dostigao planetarne visine.
Ugledah boje i obradovah se prerano... kontam BVB... pa uslijedi razočarenje.
Pa i nije los deal s obzirom na kvalitet igraca, nista nije pokazao da bi mogao ocekivati neki veci rast cijene, a ovako se moze vise razviti negdje drugo, pa ako sta bude od njega 20% love, sta hocete vise od ove sklj lige
Sretno Anele buduci zmaju...
Dobra prodaja Fino zeljo zaradi Koliko je ovog moglo biti da su treneri regularne osobe a ne da uzimaju mito od roditelja
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Dobar za branja malina
Babo ga voda po klubovima, ko seljak tele po pijacama. On sad potpisao a ovi kriminalci u kriminalnoj organizaciji zvanoj nk zeljeznicar vec potrosili pare koje su morali uzeti unaprijed da plate kamatare. Sad doveli jos veceg kriminalca iz poznate familije osim koja bi rodjenu matter prodala za konvertibilnu marku plus PDV.
Hvalim te bože, spasio si nas po ko zna koji put da ne gledamo vječne talente i čupamo kosu čekajući dan koji nikada doći neće da oni igrači postanu.
MALI NIJE ZA 1 FED LIGU
Što ga babo uvali.. Mali prosjek.
A pare potrosene, he he he.