Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KK "kokarda" i KK "chetnik" ne vole u svojim redovima muslimane sa karakterom tako da od ovoga nema ništa...
Ajde ne lupetaj u Partizanu vise godina igra Alen Smailagić a igrali su i u Zvezdi i u Partizanu muslimani u Zvezdi trenutno mi na pamet pada Alen Omić ...
KK Kokarda da ali Partizan iako se trudi biti čettnički klub(navijači) to im malo teže ide....a zapravo pravi rivalitet bi bio da je Zvijezda desničarski nacionalistički klub a Partizan ljevičarski...al srpski nacionalizam je toliko pustio korijene da hoće sve da poklope...u Srbiji više nema ništa lijevo-:)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Budala bi ispao kad bi otisao tamo....citava dvorana mu skandinirala prosle godine u BG "Musa Turcine, napusi se k...."
Znači ako ode da voli k...
Hahaha postovanje...srbi su zadnji put razumjeli rijec postovanje i biti covjek kada ih je Tito natjerao da budu ljudi I SPC stavio na svoje mjesto.
Ne bi se Bosnjak prodao sa pravoslavne dukate …
u Beograd ne treba da ide, da igra za bilo koji tim..
Musa ako odeš nemoj ni u reprezentaciju više dolaziti...
Pa dosta reprezentativaca je igralo u Partizanu, sad sto si ti neuk covjek to je drugo. Jbt zar u sve treba nacionalizam uplitati
Nakon skandiranja:" Musa turčine, napuši se ... " ne bih otišao ni za 3 miliona.
Poletio bi još kako!
Sve i da je istina niko nije lud da potpise sa klubom za koga se jos ne zna da ce igrati Euroligu naredne sezone. A najvjerovatnije da nece, ako ne bude pobjednik ABA lige - dakle otpadaju ili CZ ili Partizan u narednoj sezoni.
Cekamo jos da Musa demantuje
Ja ne bi u Beograd otišao iz Madrida ni da mi daju 5x više.
Iz kluba sa tavkom tradicijom i takvim respektom i odnosom prema igracima se ne ide ni za 5 ili za 10 puta vise para. Pogotovu u Beograd sa svim velicanjima ratnih zlocinaca i ruskim spijunima.
Da završi ko Brkić sjedi gdje si....
Nisu u saopštenju napisali srbijansku i regionalnu košarku, nego su napisali srpsku i regionalnu košarku. Ne znam zašto izbjegavate napisati riječ srpska u pozitivnom kontekstu. Koristite je samo u negativnom značenju.
Pa vjerojatno iz iskustva iz prošlosti :D
Smijesna plata, ipak je to Real Madrid..
Klasična Miškova bomba i podizanje vrijednosti igrača zbog pregovora o novom ugovoru.
Nisi obavješten Miško Ražnjatovic je u svadji sa Partizanom i njima ne nudi nikakve igrace .
Sutra opet,,ipak ce Musa preci u Partizan,,Prekosutra,,ipak nece,,E moj klixe....
Kakva Sebija i 6 miliona eura oni za parizera skupljaju