Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doncicu srbendo!
To je sve sto znaju, dizati tri prsta. "ja se krstim sa tri prsta"?! Gdje god stignu dizu tri prsta. Kada cine genocid i prave zlocine, kada ubijaju, kada im se rodi dijete, kada se zene, tri prsta. Znaci njima je od svega najvaznije to da oni kazu svijetu da se oni krste sa tri prsta. Ja to ne kontam. Zar ne postoji u tim ljudima ista drugo osim tog nacionalizma.
Ja i ????
Ozbiljno istraživačko novinarstvo moj jarane. Kolumbo otkrio ameriku. Doncici su rodom iz Kosova, baš 'čudno' da pjeva Vidovdan ko nas Tvrtko ljeta 1389 🤣
Zato što je jad od coeka a plus uticaj primitivne familije s očeve strane....
e sto je plovila barka plovila je, nejmaaaaa viseeee...a sto je onaj mali nindzic pjevao pjevao je, sad moze samo arlaukat preko drine...nego doncicu, bemje i tebe i sloveniju i more slovensko kojeg nemate i srbiju
Zato što je at na kvadrat.
Tužno je saznati da su i košarkaši postali seljačine. Nekad su košarkaši bili avangarda i gospoda. Ali po ko zna koji put krunski dokaz da pare i putovanja CIJELIM SVIJETOM, i vidjeti najveće gradove Evrope, Amerike, Azije, ne znači apsolutno NIŠTA za sami kvalitet čovjeka i njegov um. Pogotovo ne znače ništa za ove polupismene sportiste, koji JEDVA da znaju da se potpišu.
seljoberi
Ne “vuče” on nikakve korijene nego je sa očeve strane Srbin.Čuj vuče korijenje…Vrijeđate čovjeka besramnici
Vuče korijene, jer je rodjen u Sloveniji tupane! A mislim čak i njegov otac da je rodjen u Sloveniji. Onda je i Djoković Crnogorac, a ne samo da vuče porijeklo iz CG, baš kao i Nikola Jokić. Inače ne pali se, zabolje Dončića, on se samo socijalizuje. Da mu pustiš Makarenu isto bi bilo.
Ti je nama vrlo bitno sto ke vlah digo tri prsta
Pjevaj qurcu, Kosovo je Kosovo, juzni susjed Srbije :)
I RS je vama susjed onda
Joj vijesti sta objavljujete, odron,.
Izlapio je i on
Možda se veseli zato što je Srbin?! Može li se smisliti bolje objašnjenje?!
iskreno nikad cuo za ovog lika..vijest nebitna paznje da nije srbskog sovinizma
Jel može informacija šta je radio tog jutra kad se probudio pa se "naveče veselio uz srbijanske pjesme dizući tri prsta"..Ni na um mi ne pada ni on, ni cijela Slovenija i Srbija skupa, dok ne uđem vama na portal..Smoriste, djece mi!
Zato sto je vlah.
Zato jer je cetalj ko i svaki drugi, sjeme im pogano