Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi na tribinama ne kapiraju da bi Tvrtko ustao iz groba i potamanio muslimane?
Majkl Dzordan i Skot Pipen nam je falio danas u repki. Od 7 godine litvanci treniraju kvalitetno. Kretni obrasci bez improvizacija. Vidi se da su momci od malena trenirani od kvalitetnih trenera kojima je kvalitet bio na prvom mjestu a ne kotizacije, clanarine i kvantite djece. Mi cemo s ovakvim sportskim sistemom i trenerima uvijek biti na gubitku. Energije fali jer eksplozivnost i snagu nisu razvijali na vrijeme. Do nas je.
Jel ti krivo klix sto smo sa ljiljanima na tribinama?
@Sisarela5 pod tom zastavom se Grabovica "ispraznila", tako da ste je dobro isprljali, nebi je više trebali bojiti u bjelo.
Dvoličan si
SAMO LJILJANI
Od kako su ljiljani postali glavna prica, tako se sport povukao i sve ste izgubili.
Zato nikad necete drzave imati i zivjet cete na svoja 23%.
Držim da se ovdje bosnjacima nema što zamjeriti i da je to njihovo pravo. To je bosnjacka repka i imaju pravo da nose zastave kakve zele.Zasto bi im mi hrvati i srbi koji sebe ne identificiraju s njihovom reprezentacijom imali pravo i trebali prigovarati zbog njihovih zastava.
Nek ste izglubili, primitvci zaostali.
Te zastave nisu validne i ne treba ih donositi zbog Lazića, Misimovića i svih Srba i Hrvata koji igraju za reprezentacije.
Sad ste ispali pa te svoje ratne zastave možete samo u svoje dupe da zabijete....
Ovo nisu ratne zastave. To sto ste ti i tvoji istomisljenici slijepi pored ociju pa ne razlikujete zastave priznate RBiH i Armije RBiH je vas problem, a ne nas
MULTIETNIČKA I GRADJANSKA BIH IHAHAHAHHAH
pa ima li neko pismen da objasni da to nije ratna zastava...nego ista ona koja je bila u UN....e ministri nepismeni..fuj
Eto zašto Hrvati i Srbi ne gledaju utakmice..
srbi na svakom djelu manjeg entiteta okacili zastavu pod kojom je izvrsen genocid, a hrvati gdje su vecinski naseljeni zastavu susjedne drzave.
Samu ideju za zastavu pod kojom je priznata BiH je dao Franjo Tuđman,sto su tadašnji bosanski muslimani prihvatili,bosansko-Hrvatska zastava kralja Tvrtka je i naša zastava i ne trebamo se iste nikada odreći
Ponjamke vam se na ljiljane kad su mi došli 92 jedva sam živu glavu izvukao.
Nek su ovi sto velicaju teroriste otisli kuci savijenog repa, napred Litva!
Pa pa ljiljani...
id.oti cista provokacije hoce da repka dobije kaznu..id.oti postujte pravila, krkanluk ostavite kuci...ljiljani jesu nasa draga zastava ali stavitete to po strani i ponasajte se po pravilima da ne nastetite repki