Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvati vole Bosnu, zapamtite to
Hrvati su potekli u Bosni to se vidi iz Haplo grupe I2
Tko nas zavadi kuiš?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"ponosan sam što sam iz BiH" tako je care i mi smo na tebe i na tvoj uspjeh i što dolaziš iz ovako male BiH iz jednog malog Bihaća , rad rad i rad bravoooooooooo
Naravno da volimo Bosnu.Nismo mi Hrvati baš toliko loši.
Ne postoji gluplja navijacka pjesma.
I Tavarez rekao da je Bosanac😆😆😆
I dodik poručuje da je bosanac
Bravo majstore naš. Svi stručnjaci što su te srozavali neka ga p..e
Volim ga sto ovoliko voli druge ljude oko sebe i oni njega vole. Moram ovdje biti neskroman, to je osobina Bosanca uvijek bila. Sretno momče, sretno ambasadore naš.
Musa kralj 👑 🇧🇦
Molim nase sve najbolje autore i muzicare da osmisle novu pjesmu o ljubavi prema svojoj domovini, zemlji Bosni i Hercegovini.A koja ce imati veze sa uspjehom, ljubavi, patriotizmom itd. Koju ce imati smisla pjevati na stadionima i dvoranama. Bosnom behar probeharao, ljubavna pjesma o djevojci i to je to..pa eto behar mu pao na pamet dok zali za njom.
Sta kazu ovi iz crvene zvJezde ??
pozvat tavaresa u repku
⚜🏀🏆🥇⚜🏀🏆🥇⚜🏀🏆🥇⚜🏀🏆🥇⚜🏀🏆🥇⚜🏀🏆🥇⚜🏀🏆🥇⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜🎆🎇🎉🎊
Protutnja Musa Beogradom ko harp.
Trebao si pozdraviti i one shupke iz Beograda sto su ti skandirali da vide kako Musa dere jarca.