Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sloboda je uvijek davala dobre igrače...drago mi je što se sport vraća u Tuzlu, nakon što su pojedini debili skoro bili ugasili isti!!!
Nije skoro ugasili, nego UGASILI. Ovo nije DITA ovo je novi klub, OKK Sloboda, a Sloboda Dita je ugasena tacnije "zamrznuta", to nije isti klub samo da se zna.
@anbilivbl Slažem se što se tiče košarkaškog kluba, ali potencirao sam na cjelokupan sport u Tuzli od košarke, preko fudbala pa čak i do šaha....ak me razumiješ! sve u svemu važno je da je krenulo nabolje, pa ćemo vidjeti dokle ćemo!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
BIĆE DITA OPET ŠAMPION
ja bih radije dao slobodu za ditu
BOSNA MLADOST 66:79 gledaj sarajlija jest im krivo hahahhha
Nisam mogao da citAM vise ove gluposti mustafoglua ograniicenog i tako te koji vrijedaju bez ikakvih argumenata ne znajuci kroz kakve je trenutke prolazio, ne znajuci da nije dobijao poziv za reprezentaciju a neki dosta losiji od njega jesu, također da je prije svega jedan kosarkaski velikan, prije SVEGA MRTVA ČARŠIJA i naravno ljudina koja je dosla pomoci SLOBODI, to okk il kk slobodno zajebite da se ovi prije nisu nakrali bilo bi kk posto jesu sada je okk sa novom upravom i jednom igracinom za trenera, samo dusmani mogu da prozivaju momci su vas u subotu sve usutili !
opet ljubomorni sarajevski komentari hahahahahah jeste pro-past hahahaha bilo je sad gledatelja kolko bosna sakupi za cijelu sezonu hahaha
Damire turčine napuši se kurčine (kad nisam umro u skenderiji) ... Hebo li te Tuđman
Ovo nije PRAVA Sloboda - ovo je neka nova. Alim finih snajki na tribinama, sto jest jest. Nek i dalje pune Mejdan.
Košarka se vratila u Tuzlu... i to na velika vrata... a stvarno bi bila šteta da takav jedan grad, koji je izbacio igračine tipa Delibašića, Teletovića, Mulaomerovića,... nema košarkaški klub. Kao što je jedan transtaprent večeras na tekmi rekao "Tuzla živi za košarku". A ovi što prozivaju Mulaomerovića zbog njegovog nastupanja za Hrvatsku - mogu mu se samo saget. Nek se malo informišu šta je sve taj momak trpio dok igrao za Cibonu... Svaka mu čast, započeo je svoju trenersku karijeru savršeno
A gdje je Azur Korlatovic?legenda :)
To se malo bolje raspitajte kod čelnika vašeg tadašnjeg saveza,zašto su 1995 i 96 na adresu KK Cibone stizali reprezentativni pozivi za Alihodfžića a ne za i Mulaomerovića!I Onda mu je 1996 Petar Skansi ponudio da igra za Hrvatsku na Olimpijadi u Atlanti,i Damir je to prihvatio i to vam jedina i sva istina vezana za Mulaomerovića!
Mulaomerovic za koju ono bese je on igrao reprezentaciju i zastavu.
Bravo moji tuzlaci, vracamo se na stare staze slave!
hebo vam mulaomerović familiju sto nije vodio svoju cibonu otjerali baliju iz hrvatske tuzla je veca carsija al seljakluk mrtvi
Mater ti *** svoju pizza seljacino
Svaka cast! Konacno prava kosarka blizu mog mjesta prebivalista. Potrudit cu se nekad da dodjem i podrzim zmajeve
doci cu i ja kad budes navratila :D
Da bi neke stvari covjek cijenio, mora ih prvo izgubiti, ovo je zivi dokaz.
tako je gubere, kako ti to lijepo znas
To je onaj patriota Damir Mulaomerović što je igra za Rvratsku, ne? Što ćeš, mora je...