Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokraden je Ribery, Neuer kao i Lewandowski. Tada je Bayerna sa Riberyem osvojio sve što se moglo osvojiti 2012 godina ja msm. Kao i Lewa 2020.
Dao, kao što je pokraden i Wesley Sneijder 2010 godine. Ronaldo i Messi su sigurno dvojica najboljih svih vremena, ali su im poklanjali zlatne lopte ko glavice kupusa.
E ovo je pricao Djokovic,nikad ovi sa zapada nece cijeniti nas sa Balkana jer su ubjedjeni da mi ne mozemo biti bolji od njih.
netocno, pa upravo zapadnjacke novine (france football) i zapadnjacki izbornici, igraci i novinari su izglasali mordrica.
Legendarni Englezi imaju puno glupih izjava, ovo je samo jedna u nizu. Umisljeni i kratkovidni, kao i uvijek.
Ronaldu su poklanjali zlatne lopte a na kraju je Messi morao imati barem jednu više jer je to realno stanje, da Ronalda nisu trpali meni ih ni Messi imao ovoliko.
i penaldo i messi dobili su nekoliko zlatnih lopti previse, ako je netko zasluzio zl onda je to modric. covjek je igrao finale sp sa zemljom velicine nekog londonskog kvarta. to je ranije napravio urugvaj u doba amaterizma, ali nakon hr nece vise nitko.
275 glasova razlike. Samo kazem.
Knap
Zakinut je Lewandovski za jednu bar, Benzema za još jednu, Hazard, Ribery i Seneider 2010. Sve su otišle Messi i Ronaldo. Mislim zaslužili su vćeinu, bar po 3, 4 jer su bili dobri, ali bilo je godina kad su drugi bili bolji i zaslužniji. Baš ih se forsiralo i kad relano ništa nisu anpravili, zadnjih godina, bar ih uguraju među 3
Danas je radni dan.
Mesi je najmanje tri dobio da nije zaslužio
Koliko ih onda tek Ronaldo ima koje nije zasluzio? Nekad dobijao zbog golova , a nekad zbog trofeja
Hobite vrati nagradu
Koliko su dresova dali ona dva za pomozi ba...nesto se ne sjecam...
Ronaldo je najveci svih vremena, tacka.
Messi je u 2018 imao vise golova i vise asistencija nego Ronaldo i Modric zajedno tako da je Messi ostecen ako gledamo po tome
Sad je dilema bil Messi trebao osvojiti loptu zbog mundijala, a Modrić je dobio zbog DRUGOG mjesta na mundijalu sa duplo gorim statistikama nego Ronaldo tada.
Messi je 2018 godine po svim statistikama bio bolji Ronalda tako da je Messi pokraden ako gledamo brojke
te godine uspješnijeg igrača nije bilo pričajte šta hoćete
Hahahahahahahahahahaha...