Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sedme u europi, zahvalite se Jonqel Jones
Pete su bile. I među 12 naj na svijetu. I evropskog prvaka Belgiju derale 30 razlike. Da su sacuvale ekipu mogle su cuda napraviti na proslom evropskom, imeli smo dobijene kvalifikacije. I rastjeraše idioti cijelu ekipu i sad kontaju iz domacih klubova sve nanovo praviti. To samo mi mozemo sto nismo imali 200K maraka da platimo cure
Ma koga su otjerali? Jonqel i Marica Gajić su bile 85% ove ekipe, ostalo sve ispodprosječno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Stvoreni smo samo za Zvezde granda i slicne "sportske" manifestacije
Dovedite Hurem onu za selektora,ona pravi dobre rezultate i sa fudbalskom selekcijom,daj te joj obje da vodi,ima viziju😀😀😀
Bez gare to su amaterske,ne mogu dobiti ekipu od 5 domaćica
S R A M O T A. Odjaviti ekipu hitno jer smo dokazanu antitalenti.
Zasto su se osramotile? Fudbaleri izgubili u Zenici od Luksemburga pa nikom nista. Samo treba da se pomirimo sa tim da nemamo DOVOLJNO telantovanih igraca ni za jedan sport.
Imas talenata , samo se ne selektiraju po talentu
Hahaha prije tri hevte sam napisao da ovaj levat nemoze Loji torbu nosat .
Ne treba jesti cevape i burek pred utakmicu.
Jonquel Jones!
hehehe
Bruka i sramota. 25 izgubljenih lopti, 22 skoka u napadu Luksemburga. Debakl teški
Ko je predsjednik Saveza, zna li iko?
Gdje je Raza i ono njezino"Gdje ste misevi".
Kako osramotile koliko para toliko muzike
Ne leži nam Luksemburg nikako :) Svaka čast savezu. Prije samo par mjeseci trpali smo evropskog prvaka Belgiju 30 razlike 😃 sad nas trpa ko stigne. Aj što ste rastjerali cijelu reprezentaciju al što je ova mala Skrijelj što je igrala za U18 BiH i što ste je pustili da ode u Luksemburg strpala nam je 20 poena. Užas. Izgubljene kvalifikacije. Da smo bar ovu dobili pa da se nadamo da se Marica i još bar neko iz stare ekipe vrati. Ovako nema teorije da se plasiramo.