Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli kakvi analiticari rade na portalu kad su pisali da idemo u lov na medalju ahahah pa vjeruj nesto
Nije ni bitno, u subotu kreću Zvezde Granda, poderaćemo tu.
Ma čestitke curama,prvi put na ovom. prvenstvu,niste razočarele,sem sebe možda..Kakav nam je razvoj sporta,vi ste šampioni za mnoge,a uvjek je bilo i biće kritičara..
Sretno dalje, a mi treba da radimo na jacanju sporta i pravih sportskih klubova, a ne nekakvih skola sporta i sl. Bez baze nema nista. Ovo je, pokazalo se, prevelik zalogaj.
Jedina dobra stvar je sto je ovo sve kratko trajalo.
Postavlja se samo jedno pitanje: Zašto je najbolja Bosanka, najbolja sportiskinje naše BiH, naša Đonkel, ovako podbacila?
Uzeli smo 5 bodova. Nije lose.
Ove srpkinje igraju za ovaj cirkus od 23% jer nisu dovoljno kvalitetne da igraju za svoju matičnu zemlju
U toj njihovoj reprezentaciji igraju potpuno nebitnu ulogu samo dvije muslimanke ali izbornik mora biti Mujo postavljen u Sarajevu....😂😂😂😂
Ne brinite Bosnjaci bitno je učestvovati a jis bitnije nakon utakmice istaci ratnu zastavu Alijine fildzan drzave, nebitno sto u toj drzavi ravnopravno zive i druga dva naroda i sto ih ta zastava vrijedja jer kako ce igrati za tu drzavu kad su na tribinama takve zastave pod kojim je pucano na njihove roditelje.
De ne seri ...Makar Alija nije ratni zlocinac kao Mladic koga nosate kao sveca po utakmicama
Malo se vrati u skolu zadojeni.. Ta zastava predstavljala je drzavni simbol medunarodno priznate Republike Bosne i Hercegovine i pod tom zastavom ravnopravno svi su zivjeli..
PO - NI - ŽE - NJE !
Bitno je ucestovati ba, ima zenska odbojka Dobre su I one
Za vas je oklagija i kuhinja, sta se gurate gdje vam nije mjesto.
odron. kataklizma. sinoc rumunjska, jutros SAD.
Hvala sto ste odvele BiH na Svjetsko prvenstvo! Konkurencija je jaka. Nastavite trenirati i napredovati.
Na kakve samo osude u komentarima naiđeš kad napišeš da jednostavno svaka ekipa (nogometna reprezentacija, košarkaška, rukometna...), samo imaju kvalitete da se jedva plasiraju na natjecanja i da nema širine za nešto više. Odmah se jave zadojene patriote koje uopće me prate sport, s tezom 'treba ostaviti srce na terenu pa po medalju' i sličnim budalaštinama. I onda samo sačekaš malo i čitaš im je sve kriv.
JA SPODOBA MAJKO DRAGA, GLEDAJ ONE CRNE ŽVALJE, BITNO JE DA ONA OBJAVLJUJE DA IMA TREBU I DA SE LJUBE I CJEPAJU SA DILDOM, FUJ REPKA, FUJ, DOBILI KOJU UTAKMICU I NAŠE BOŠNJE ODMA U NEBESA IH, EH EVO TIH NEBESA, NE ZNAJU JESUL POŠLE' IL' DOŠLE KANTE ZA SMEĆE