Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Medijski pritisak urodio plodom ;) Samo treba ukazivati na nerad i bezvolju nasih politicara! Obraz nemaju, ali mozda dignu to lijeno dupe pa pocnu raditi ono za sto su placeni!
To Bosnjo nas. Dobrodosao
Welcome to Bosnia
Crno im se piše
treba onda ukinuti nacionalne timove - ove je smijesno - ko ce navijati za timove kao sto Francuska ima - fuj
Pa kad Hrvatska može imat Brazilce u fudbalskoj reprezentaciji zašto i mi ne bismo Amerikance u košarkaškoj.
lepo uzmite 5 nba igraca i cozdra sto samo jednog? lepo ceo tim od NBA igraca i juris na titulu
Kakva li je njega muka natjerala
Robersoni su inace iz okoline Zavidovića
Odlican kosarkas
gdje ovo igra u energie cottbusu
Tako će i migranti vremenom postati državljani ove nam lijepe, siromašne, a ponosne BiH-e. EU će svu pomoć dati, samo da im migranti ne ulaze u zemlju. Živi bili pa vidjeli. Njima, iz EU, poznato je da "naš narod" napušta zemlju i stvara se manjak stanovništva, zato će i ostati u BiH-i. Naša BiH-a još mnogo godina neće biti članica EU.
Dobro dosao medju pravu raju, Bosansko Hercegovacku!
usrecio se!
pa eto ti se odrekni državljanstva ako nemaš interes u BiH!
Bosnjak iz Mostara
Ja mislim da mu se u Americi apsolutno svi smiju i da je ovo prvi Amerikanac u historiji Amerike koji je trazio drzavljanstvo BiH to ti je isto kao kad imas dobitni listic sa Jackpot iznosom i zamjenis ga za srećku od marku 😁😁😁😁😁
@APOPHIS ocigledno si tek danas poceo da pratis kosarku...
Ja mislim da se ti ne razumiješ u ovo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
BiH državljanstvo je lakše dobiti nego izgubiti