Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametno! Ona ili onaj nista nije mogao kao muskarac a sad fol najbrzi/a medji zenama...ako ne mozes djecu radjat NISI ZENSKO!!!
Ja se jezim od samih rijeci trans, gay i slicno, same po sebi su odvratne a o njima no comment.
Napokon jedan razuman potez.
Naprotiv, nazadan
Tako svi trrbaju. Ako je kukuruz ispod planine, osječaj se kako želiš al se protiv klipa takmiči.
Ne mogu da vjerujem da sam i ovo pročitao, Američka država zabranila transrodnim osobama bavljenje sportom za žene, pa gospodine Stitt SVAKA VAM ČAST!!! Meni dođe da povratim kada ih vidim!
kazu zene jednake, snazne kao muskarci, dodem trans i bude najbolji, nisam nista lose mislio, samo bi zena trebala biti zena a muskarac da bude muskarac, previse se o tome prica, o nekoj jednakosti.
za vecinu sporta je zeznuto sto se testesteron najvazniji za uspjeh a neki muskarci ga nemaju dovoljno a neki bas mnogo. koji ga imaju mnogo imaju imaju nepostenu prednost jer ovi sa niskim ga ne smiju povećavati medikamentima. neko vjezba 3x vise a nema jednake rezultate. zato su najposteniji sportovi gdje do izrazaja dolazi spretnost, ineligencija, lukavost isl ☺️
Bravo!
DOBRO STE SE SJETILI !!!
Jel iko skonto da piše američki centri za kontrolu i suzbijanje bolesti vode statistiku koliko ima trandža u SAD-u
Ima nade za Oklahomu
Oklahoma je republikanska savezna drzava...Bosnjin Biden to nikad nece dozvoliti u svojim drzavama
Hvala Bogu pa ovo kod nas nikada nece proci. Ima ih i ovdje i nisam za nasilje ali lijepo je kada se plase nas normalnih. Zato nece nikada ni proci. Lipei strah.
Grozno razmisljanje
tako misli 95% gradjana BiH pa ti misli sta hoces.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Meni je jasno da ima ženskastih tipova i bilo ih je uvijek ali ti biti muško ali kao "ne osjećaš se u svom tijelu kao muško, već kao žensko" postaneš profesionalna "fudbalerka" i budeš najbolji među ženama hahaha