Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nece imati Snapdragon 830. imat ce 821 a 830 se nece proizvoditi. Novi model ce biti 835 i imat ce ga Samsung ekskluzivno do Aprila pa onda smiju i ostali.
ja imam g4 ne bi ga dao ni za jedan samsung na svijetu
Gdje su oni sa komentarima jos jedan lg koji necu imati
Volim iPhone, al brate XiaoMi sa svojim modelima za jeftine pare podera sve u konkurenciji.
Jeftin? Ima i njih preskupih. Xiaomi Mi Mix 1000 i kusur. A sta ako se sta pokvari? Ja ga u dupe poljubim koji servis bude imao dijelova i bude znao popraviti ga (mani narucivanje dijelova preko neta, skuplja pita neg tepsija na kraju)
@Mister G. Ovim jeftinijim modelima nevalja touch, a ovi bolji su preskupi...
6 GB RAM-a pa ce na antutu kasnije puša bit. Nije sve u RAM u.
Rijetki su oni koji su LG kupili dva puta. Kanta teska.
poslije godinu dana sam pocne tipkat poruku ne trebas mu ti hahahahahah lg je za bijelu tehniku nek se mane mobitela
LG G4 imam godinu dana vec. Majke mi, nikad ni zabagovao nije, a da ne spominjem SD karticu, promjenljivu bateriju i razne poleđine za njega.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve su pite pitice, samo burek pitac je. (Ajfon)
Masala vidi kako je mali, dobro napreduju isto mala sbija.