Promjene u zaštiti privatnosti
0
Otvoreno pismo osnivača Facebooka
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fkt ste pateticni, sta vas boli k***c ko vam gleda profil. Oce vam to pomoc da uletite nekoj trebi il nesto slicno, ne kontam ?
haha jadnici, bas vas interesuje ko vam gleda profil.
Ne izbrise se nakon dvije sedmice sta ti je!
@ knjigaface ma ne bi da izgubim cipove na texas holdenu nema sanse !!!
http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account dok si logovan na fejs, otvri link i izbrisi profil na fejsu :D procedura traje 14 dana :D Ja sam se spasio ovog idiotizma, a hocete li vi ?:D:D::D
profil se nakon deaktivacije potpuno izbriše nakon 2 sedmice!
Ne kontam sto nekog zanima ko im gleda profil? Pa ako setiras privacy da ti niko ne moze vidjeti profil, ili odredjeni ljudi, limitiras neke ako ne zelis da ti vide profil. Il\' je to neko natjecanje u popularnosti, pa se hoce vidjeti koliko je njihov profil posjecen? To ko \"pay per click\", mozda moze FB zaraditi jos malo..hehehe
@Maximilian Gotovo smo isti,ja sam čuo za to ali nisam sa tim imao\"posla\".
Zna li iko radi li ova opcija za obavijesti ko ti gleda profil, \"Profil watcher\" sto dolaze pozivi za grupu, ili je glupost neka??
pitajte chmolja sa foruma zasto sarajevox non stop pada zbog njega, dok facebook nikad ne pada :D
hocel bit opcija da se account izbrise skroz a ne samo da se trenutno deaktivira. vjerovatno nece jer bi se knjiga lica prepolovila.
e što li će ti to?
Marc kako jdnim klikom da nahranim djete u Africi? Dolaze mi non stop pozivi ta kave grupe pa mi nije jasno kako ih ja mogu nahraniti!?
hoce li se moci vidjeti ko gleda tvoj profil??
Sta je to Facebook?