Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bojim se da će svijet zbog ovoga upasti u duboku recesiju, a u bosni možda i u opštu depresiju
Bitno da se moze sklopiti, jbo displej
@CholinPotok Pa nije mobilni za seljaka koji je navikao drzati cekic u ruci, pogotovo ovaj sklopivi :)
A bas sam digao kredit za Samsung. Al imao sam vise srece od onih koji su digli i kupili Šamšun.😆😆
Evo i meni jutros sijevnu ekran? Šta da roooodim?
Jednostavno, Amoled tehnologija nije za stalno savijanje. Za zakrivljenje fiksno jeste, ali ne za savijanje koje se stalno vrši. Inovacije će morati u drugom smjeru da krenu.
Huawei Mate X 10x bolji uređaj od ovoga.
leteci telefon
kuku leleee
Na mislim usrali su sa ovim savitlljivim ekranima do daske.
Ovo bude dobro za nas potrošače. Kada je Samsung imao grešku na Note 7 uradi super nove modele S serije, posebno S8+ da popravi štetu, a poslije i Note 8 koji je još uvijek i više nego dobar. Sada slijedi Note 10 i moraju briljirati da povrate povjerenje.
Problem što ljudi skidaju zastitnu foliju misleci da je obicni screen protector.Jedva docekali da pljuju kao da su iz Bosne.
Kae samsung ovo ono, nidje veze
Suplja ili placen clanak samo preuzet od Klixa. Tel radi savrseno imaju recenzije na "ozbiljnim" stranicama. Kada vi iz klix-a dobije primjerak i testirate... vjerovat cu vam
Foldiraš ga i izvališ na sto,šta ga imaš paliti.Pa ja
Pa gdje moze bit dobar displej kad ga savijas...ovaj mob je sranje zivo....
poderao se ekran hahahah
kae prvi samsung izbacio, nema boljih, najjaca firma, izbace poluproizvod i naplate