Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zemlja je ravna.
Svemir pljeskavica!
@Dziksoni Servija maksimalno do Kraljeva.Ne padaj na đikansku propagandu.Vjeruj mi da se oni u Sandžaku pitaju ko moj dorat i ništa više.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zemlja nije ni ravna ni lopta. Zemlja je ustvari sferoid ako zamislimo da na površini nema nikakvih nepravilnosti (reljef). Ako u obzir uzmemo reljef, onda je zemlja geoid. Gea - Zemlja.
Hahah, Merkatorova projekcija, koliko me to samo zbunjivalo u djetinjstvu zbog preuveličavanja sjevernih prostranstava na karti. Geografi će razumjeti. :)
Sjevernih i Juznih.
Što bi rek´o onaj jedan pametnjaković s youtube-a, Zemlja je ravna kao pizza haha
@ifbbpro Kao tepsija... zato I jesu tepsijasi
Pa šta je sad za vjerovat? Tvrde da je zemlja okrugla, a je✩u se na svakom ćošku.
Zemlja ne postoji, mi smo u matrixu.
Naravno da je zemlja ravna, toliko more a da ne curi niz loptu daj ba priče za djecu 😁
@savijenavrba A druge planete su okrugle .. Ili ?
Ma pusti Google Maps.Kako KLIX nikako da javi da Izrael sa Hrvatskom trenira bombardovanje Servije?
Evo svjetski mediji vec prenose najvece šerijatska svadbe skupinove na tlu Evrope,ima i vide ima tam i arapa u njihovoj tradicionalnoj nošnji,pominje se i pokloni u vrijednosti od 300dolara
Ono promašiš lijekove prije večere i počnu se javljat glasovi jel da, a realnost postane ko roza bundava, šta ćeš bit će to dobro samo ne prilazi balkonu ako glasovi kažu skoči...
Tepsijasi na aparatima... sas vidit salve negodovanja...
a Izrael ne mozes zumirati detaljno
naručio sam kineski jeftini occulus rift i kad mi poštar donese odlazim zauvijek u Google Maps. Zbogom žohari!