Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljubomoran sam.
Ovo je klasicno zapadnjacko unistavanje djetinstva, pritisci iskompleksiranih roditelja da je njihovo dijete najpametnije i najbolje i vec ga vide u odjelu u NASI ili Cambridgu, neizivljeno djetinstvo kasnije se odrazuje kroz zivot i nemoguce ga je nadoknaditi... STOP PSIHICKOM NASILJU NA DJECOM....
Ne mislim da su roditelji uvijek iskompleksirani ako žele dobro svom djetetu. U svemu treba biti umjeren.
Ovo je za babine sinove. Nije ovo jeftino. . .al ajd ko ima nek finansira
Kad ih poslodavac bude pitao da saberu 100 dasaka razlicitih duzina
Djeco, puno će vam valjati ove vještine ako život provedete u ovoj našoj državi. Nije lako izračunati kako da crkavica od plate potraje od prvog do prvog...
Ljudi, gledao sam video i mlatio rukom. Pogrešan rezultat. Može li mi neko objasniti gdje griješim?
Znaci neki vasi uzeli fransizu od ovih nasih prevaranata iz Srbije. Kod nas se to pojavilo pre par godina i sluzi za zgrtanje para od glupavih roditelja. Zar nije nikom sumnjivo zasto ove metode nema u redovnoj skoli vec odavno? Zasto ovog nema u Evropi? Zasto mora da se placa?
Nije toliko korisno, ali bolje nego da budu zombiji.
Svaka cast! Ja sam vidio ssmo broj 7 da se pokazao 😁😁😁😁
Zaglupljivanje djece beskorisnim trikovima. Koja je zivotna korist od te "vjestine" kojom ih sopaju? Ovo je matematicki ekvivalent ucenja djece da znaju odrecitovati Kuran i kompleksno koliko i ucenje tablice mnozenja napamet. Modeliranje mozga za beskorisne zadatke. Radije djeci dajte jezike i programiranje te ih naucite kritickom razmisljanju. Ili ih upisite u muzicku skolu. Sviranje instrumenta trenira koordinaciju, citanje nota apstraktno misljenje a dodatni casovi radne navike.
Ma ja sta ce djeci matematika, imaju kalkulatori . Vidi se da te nista nisu naucili cim tako povrsno razmisljas.
@rayhan Ma zaglupljeni kreten, sta reci.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I koja je korist od toga? Danas računari vrše aritmeticke operacije, ljudi treba da misle
Razvoj djecijeg mozga.
@ediA učenje napamet algoritama ne doprinosi razvoju mozga niti razvijanju mišljenja.
svaka cast♡
Tuzla je to bajto moj 😁
I bake je bio genijalac kao mali
A prebivaliste i za ovu djecu ?
Bravo bravo.. I u mom gradu se otvorio malac genijalac i znao sam da je nešto fino.