Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super je sto i ovakvi ljudi nekako dodju do popularnosti, nije se skinuo, nije prolivao ulje po muzejima, ne izjasnjava se kao jednorog, radi svoj posao i jos se kulturno zabavlja.
Ljudina garant radi za 5$ dnevno
Bolje da je kafekuhar u Kalesiji za $10 dnevno.
hahahahahaha kralja!!
Metroooo, metro , metrooo
Briljantan komentar! 👏
Majko moja sta je ovo,podsjeti me na film ... RODEO,RODEO,RODEO Bata Zivojinovic.... Like ko se sjeti
Sjajno, momak me nasmijao,treba ovog vise,legenda,smucilo mi se vise od Cvijanovicke,Dode,Vucica,Kosova,Putina,Fadila,inflacije,trojke,sda,hns,i sl budalastina.
Vidio sam na tik toku , mislio zezancija neka 😂
Mesi i Ronaldo prevalili veliku karijeru od velikih fudbalera do pjesaka na nogometnom terenu. Sazreli za malog fudbala 4+1 formacija.
e jeste senzacija kao kad božo promjeni torbicu
Napravite krug po Sarajevu naicete na zanimljiviju pricu od ove. Lijep pozdrav