Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dedo imo jenu crmkinju a bake zarobijo čitav narod famelijarni napredak je vidan pajel
Familija Izetbegović bila je toliko bogata da je u vrijeme dok je Alijaga bio gradonačelnik Šamca posjedovala oko 100 kuća, kradu od pamtivijeka
Izetbegovici su najveca nesreca sto se mogla desiti Bosni i Hercegovini.
100 kuća imao dedo kad je bio gradonačelnik
Nikad se više ponovio ovaj primitivizam. Živjela slobodna BiH.
Ah, sad jasno zasto je Sebija Causesku vazdignuta. Pa u porodicu robovlasnika zavrsi. Jeste Sebe, pisaj po sirotinji ...
Beg vazda ostaje beg, a kmet kmet. To nije samo naziv i titula nego i stalez, kultura, ponasanje,...
Nemojte pisati šta su Begovi imali i bez čega su ostali, nego pišite o tome zašto su Begovi ostali bez toga što su imali. To bi bilo jako poučno za generacije koje dolaze.
Nisam znala da ima muslimanskih taraba kao ni da kao "druge" mogu biti prozirne😂🤣🤣
O Bakire beogradski ptiću volimo te Živkoviću😂
Sad smo saznali i da su promijenili prezime kad su iz Srbije prebjegli u Bosnu.Zasto bi neko to uradio? Mozda da zametne trag.I kao izbjeglica odjednom ima ogromne pare da kupuje stotinu kuca .A u laznom prezimenu stavlja rijec "beg", iako je u stvari aga .Interesantna familija.
imam i ja bahatu. plaćam i hranim je vrlo dobro i redovno... ne razumijem zašto je problem imati kućnu pomoćnicu ili dadilju?!?!
da ima obraza porodica izetbegović kao i svaka porodica koja se ovdje spominje bi našla porodicu ove žene, i njene kosti ili bilo šta što je ostalo od nje vratilo u njenu domovinu. ona je kao dijete istrgnut od matere, prodana na najsurovijij pijaci - pijaci robljem, i nikada života svoga nije imala. lahka ti zemlja draga bahto i oprosti nam.
čuj kupila kćerki drugaricu, je li kćerka bila rogata, niko nije htio da se druži s njom pa su joj morali kupiti drugaricu za druženje, ropstvo je nešto najodvratnije u ljudskoj historiji
Covjek bio gradonacelnik i imao 100 kuca. Pa ovi su klepanje izmislili na ovim prostorima
Zamislite, očevi izmišljene nacije iz Holiday inn-a su Alija Izetbegović porijeklom poturčeni Srbin iz Beograda i Muhamed Filipović porijeklom poturčeni Hrvat iz Sesveta kod Zagreba, unuk kanonika Franje Filipovića koji se nakon turskog zarobljavanja preobratio na islam da bi zauzvrat dobio slobodu.
Naviklo vladat, bit gradonačelnik i td. Ušlo u krv.