Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grohotom se smijem ( inace bosanski izraz kad je nesto bas bas smijesno)
uneređen sam o'smjeha
uff!
I još nešto, niti je popularna niti je hercegovačka stranica. Loš pokušaj škutora da budu smiješni. Nemaju oni to u genima. Pogano je to.
Zar ovoliko škutora visi na klixu da me ovako dislajkaju, hahahaha. Šta je sa bljeskom i poskokom, čita li to iko ?
Ovo nema veze sa našim mostarskim liskalucima i šalama. Ovo je loš pokušaj šljegljih škutora da se predstave kao Hercegovci.
Zar ovoliko škutora visi na klixu da me ovako dislajkaju, hahahaha. Šta je sa bljeskom i poskokom, čita li to iko ?
Podnaslov : " izdvojili smo najbolje ". Zamisli onda kakve su ostale " fore " .
hehe
Klix i oficijelno preuzeli hrvati, što oni iz Hr što ovi katolici iz BiH. Zadnjih mjesec dana 90% vijesti vezane za državu HR, hrvatsku fudbalsku reprezentaciju, hrvatske pjevače i poznate osobe. Propaganda na najvišem nivou, što se vidi i na lajkovima i dislajkovima na komentarima.
A ovi Hrvati iz hrvatske njih ima i muslimana i pravoslavaca i protestanata i .....
e nek ste naveli hercegovacka pa nek sve pomre
Kako pjevaju lipa li si, a ono go kamen😀
Otiđi u Čapljinu, Ljubuški, Grude i pogledaj koliko plodne zemlje i plastenika ima. 🥰
Kultivacije tla krškog područja u Hercegovini se odvijala u krvi i znoju naših pradjedova stoljećima i nismo baš "go kamen", imamo mi i plodne zemlje, a i zelenenih površina ispred kuća kao npr. ova villa Medo u Drinovcima https://planetofhotels.com/hr/bosna-i-hercegovina/drinovci/villa-medo
Čuj blagdane hahahahahahah valjda praznike.
Blagdan zvuči toplo, ugodno, čarobno. Praznik zvuči prazno.
Blagdan zvuči toplo, ugodno, čarobno. Praznik zvuči prazno.