Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grad koji ima vise pacova nego Austrija stanovnika. Ali onako, bas je dobar
Ja dosao i ostao. I nigdje ne idem. Nikada.
ja cu posjetiti ovaj grad i cijelu s. ameriku
Isplati se definitivno, grad prepun mogucnosti!
Ja nikad dosad nisam bio u Americi - i ne nameravam. Mene da zvizne neki tip, za dolar, dva, pa cak i tri, nemam tih nerava. A baš bih voleo da vidim Kaliforniju, i još par tacaka, al' imam strašnu fobiju od onih narkosa i tamno crnih macaka. So sorry USA, mozda si ti OK, mozda me price varaju, al' ja bih ipak ostao tu. I nikad nisam bio u Sovjetskom Savezu - i ne nameravam. Bio bih u tom Savezu kao u nekom kavezu, nemam tih nerava. Al' baš bih voleo da stignem sve do Rostova ili do Gruzije. Plašim se tolkog prostora, mozda se negde zagube moje iluzije. Izvini SSSR, mozda si sasvim fer, mozda me price varaju, al' ja bih ipak ostao tu. Amerika je divna, predivna cak, cim u njoj zivi Paja Patak zvani Donald Duck, al' nije svako kao Donald, mene plaši onaj Ronald, taj je nezgodan. Imamo neke veze Rusi i ja. (Horošo!) Onaj me Dostojevski jednostavno obara. Al' nisu svi k'o Dostojevski, mene plaši Sibirevski, taj je prohladan!
Ali sam cesto pevao u Virovitici - i dobro prošao. Mada su strme litice svud oko Virovitice, opet bi došao. U Virovitici ne postoje pritisci, i zive mirno svi, kao hipici u Virovitici. http://www.youtube.com/watch?v=ZJA57qWE2QY
...sa krajem 80-ih završilo se jedno lijepo doba napretka i neke opšte sreće...
..zato sto sam ja tad rodjena...? :P
jer 80-te su bile godine.......
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
centar svijeta, nadam se da cu nekad posjetiti ovaj grad :)
I dan danas tko god ode u njega, zaljubi se.
i ja sam zaljubljena... :)))
Me too ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)