Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hvala bogu da nije - nego i da je, ne bi me zacudilo previse. steta samo sto svi ti Muhamedi bjeze na zapad a ne u islamske zemlje - i onda se jos bune kad se zabrani burqa i ostale primitivne navike. a zapadnjaci nemogu ni pivu popiti na ulici kod njih
A bukvalno svaki migrant kaze na televiziji da se zove Mohammed a dokumenata nigdje. Pojela ih kamila u Iranu.
Neka bitno je plasirat lažnu vijest i da se sirotinja sa dva zuba u glavi svađa po klixu.
eto sad cu lakse zaspat veceras, koga ba boli ona stvar koje je ime u njemackoj najpopularnije
NOVINARI GDJE LETITE SA DEZINFORMACIJAMA ! ??
Ugledni njemacki Bild?! Pa znaju li ovi klix novinari da je Bild pojam za tabloidno zutilo i da se u Njemackoj ugledno i Bild ne mogu naci u istoj recenici.
polahke,biće
Jos malo Insalah, bice napopularnije..
Klix lopuže jedne isti ste vi svi, i onda placete pravda za novinare kad zagusti
A ja mislijo Stipe I Mato
Ovu laznu vijest je sa odusevljenjem prenio i klitoris
E cuj Paun najpopularniji 🤭🤭🤭
Polahko, bit će, nije turski hitit.
Ajd, nije prvo neg je drugo najpopularnije :-)
Kad ćemo počet učit, mnipulacije i samo manipulacije. I da jest broj 1 ne bi bilo čudno jer muslimani prečesto muškoj djeci daju to ime dok je kod kršćana i ostalih dosta raznolikije.
Bice ako nije.