Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I tu je sve i stalo jesmo sta napredovali 🤣
Nismo 😁
Nismo i tu smo sijalicu ukrali
zena mi je iz Cevljanovica , sva sija , zato sam je i ozenio
Hehehe.
Ma nemoguce! Laze novinar ovo je sigurno bilo u Sarajevu, jer ipak samo se u Becu i Sarajevu plesao valcer! (cinizam naravno)
Sad kad skoci kvadrat u Senizovcu
Generatori od po 110 w???
bem te Gavrilo u ono oko nateklo...
i onda neko kaze.. austrougari.. kako mozes trpit tudju cizmu.. a sta to majket imamo koristi od vucica i bakira? nek je dobar sef drzave, pa makar i sa marsa bio
i sto je carstvo vece, prilika je vise na sve strane.. granice su daleko, mir vlada.. trgovina cvjeta.. nauka, sve je bolje..
Ima i ona: "Jelec pa Bec". (Jelec je omanje mjesto kod Foce, iako vrlo zivopisno, danas pred gasenjem. Nekad je Jelec brojao oko hiljadu stanovnika, imao tvornicu cilima. U vrijeme Austro-Ugarske, vrijedni ljudi ovog mjesta, izmedju ostalog, su obradjivali kozu. Kozu visokog kvalitet koja bi, nakon tretmana, onda zavrsavala, ni manje ni vise, vec u ... Becu. Otuda izreka 'Jelec Pa Bec'.)
dje im je taj new york
ma new york ti je moš mislit koja vukoyebina kad je hiljadama kilometara daleko od Sarajva...
Kod mene komsije iz haustora kradu sijalice kada im crkne, jad o bijeda duha
A prva ćanifa je bila na Vratniku
niko nas nije ukopo ko onaj debilni gavrilo ebo nanu svoju seljacku ..mi bi danas bili becka gospoda
To Semizovce💡
Pa u to samo neki lijevi novinar može povjerovat
Jesmo, slusao sam sto puta na radiu dok se vozim u autu.