Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prate vas besposličari uglavnom. Prodajete praznu slamu. Neće Vas sigurno pratiti akademski građani jer imaju pametnija posla.
Ovo je daleko najgluplja stvar koja se pojavila na internetu tj ovi influenceri. Najgora moguca poplava poslije turbo folka na ovim prostorima.
Slazem se. I jedem se samo radi ovog pojma da ova furda parw uzimam nizasta!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
EU ovo sprjecava do kraja godine. Mislim moci ce zaradjivati ali svako ko bude reklamirao proizvode morace imati registrovanu firmu i placati porez. Bruka i sramota za ovu sto se uopste oglasava i proziva ljude koji bukvalno spasavaju zivote.
Mislim da bi Ilda Humic, Nezira i ostale osobe koje sebe nazivaju influenserima a zapravo reklamiraju tepsije i serpe umrle od tuge i besposlenosti da ne postoji nesto zvano Instagram.
moze Karinu podudlat, objava joj ima 2000 lajkova 😁 slabo je to za ove cifre sto ona prica,ali od toga upravo sto je to rekla, napravila malo veci promet na kanalu ,ali tanko sve
žalosno je da jedna ovakva kobiletina za jednu svoju objavljenu glupost zaradi vise nego hirurg za mjesec dana. žalosno. i jos zalosnije da to neko plati i neko kao lajka ovakve nebitne osobe.
Dva mjeseca ide u teretanu, one bež helanke da se čini da je gola i nakon toga ona drži lekcije o zdravom životu, o treningu o ishrani, reklamira proteine itd. Ili prekopira par citatata o biznisu odjednom daje lekcije o uspjehu, disciplini, motivaciji. Ali krivi su ljudi koji to konzumiraju, kako ćeš slušat savjet o ishrani, suplementima od nekog ko veze s tim nema? Do nas je!
Zamisli ove influensere kad dožive starost i na kafi ih pita komšinica (inače doktorica),čime si se bavila? Gdje si penziju zaradila? Čast izuzecima koji uporedo rade i snimaju nešto korisno...
Zatp i jeste naopako Sada kada ovo procita Hana postace i ona inflaseratororka
Meni nije jasno kako oni zarade te pare, ko im to da.
Oni cije proizvode reklamira
totalno izopacen sistem vrijednosti...... sad bi od ovih aspida doktor trebao naplatit onoliko vise puta koliko ona vise puta zaradjuje od doktora jer ova aspida doktora treba kad tad ...... ne moze se sama lijecit.
....ako se uspijes probit......
S moga stanovista, nije bitno koliko zaradjujes koliko je bitno da li je to sto radis korisno i mozes li u tom pronaci neku drugu svrhu osim novca. Da nije idiota, vi ne bi ni postojali i bili bi samo obicni odioti kao ti koji vas prate. Kao da nemam pametnijeg posla od toga da gledam sta idioti rade od svog idiotskog zivota.
Neprevazidjeni debilitet. Zbog ovoga i cajki ljudski rod mora nestati. Nema vise nikakvih vrijednosti, samo budalastine i budale. Covjek je najgluplje stvorenje na planeti. I jos se ovakvima daje ogroman medijski prostor. Bijedno da bijednije ne moze biti.
Ko je ova? Dno dna. Dokle je svijet stigao da jedan tkz "influencer" zaradjuje vise od osobe sa doktoratom.
totalno izopacen sistem vrijednosti...... sad bi od ove doktor trebao naplatit onoliko vise puta koliko ona vise puta zaradjuje od doktora jer ova aspida doktoru ce kad tad morat otic...... ne moze se sama lijecit.
nadam se da necete jos dugo potrajati.
Jedino ću, možda, da poštujem influencerke ako na svom Only fans profilu reklamiraju Blacked i to sa vlastitim klipovima.
Teatar apsurda