Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka je. Svaka cast momcino. Samo BiH.
Rakovica je to 😁
Neka je. Ja maloprije gledam na Dobrinji neko izbacio zastavu na prozor a unutra drmaju patriotske pjesme. Svako na svoj nacin slavi. Druge domovine nemamo. Bravo i za ovog lika originalan nema dalje.
Udah si prvi jutarnji dah ljubavi i strasti nakon provedene noći u magli. Zraka si sunca u oblačnom jutru Tvoja silueta tjera one druge što pužaju ruke da me odvedu na dalek put, Poljupcima vlažnim utoli glad, za životom.. Budi moj prvi i zadnji dah ljubavi o kojoj sanjam Po srcu mi prospi ljubavni prah, Oduvijek to sanjam...
😔
😘❤️🧚‍♀️🐉❤️😉😊
Slobodno napisite firma Sal - Trans, malo promocije za ovog dobrog covjeka.
Neće ali hoće neku influenserku da promovišu
A CIRKUSA OD DRZAVE I DANA DRZAVNOSTI BIH OVO SE NEZNA KO KOGA 🤣🤣🤣🤣🤣
A CIRKUSA OD DRZAVE I DANA DRZAVNOSTI BIH OVO SE NEZNA KO KOGA 🤣🤣🤣🤣🤣
Nedzad momak iz sehidske porodice, sve sto im stekao svojim rukama i upornoscu bez ikakvog stranacko guranja. Danas vlasnik dvije firme razlicite djelatnosti. Da Bog da imao 10 puta vise.
U Tuzli je bilo najbolje, a ovi ugursuzi nidu ni spomenuli.
Bosanski Hrvat i volim svoju BiH. Sretan Dan državnosti.
Zastava je naopako okrenuta!
Dobra reklama. Dođite, kupite il' unajmite bosanske dizalice. 🇧🇦🏗️😀
Nije to Rakovica nego Gladno Polje. Rakovička cesta. Uz ulaz od Scania. Tu se nalazi taj Sal Trans. to su oni podigli zastavu.
Na elidzi nane na elidziiii naneee. Svi ovako ojevamo priznajte
Hem dejtonsk hem nopako
U podrumu u Banjoj Luci, Nikšić, Konaković i Forto s domaćinom Vojinom Mijatovićem od jutros prave selfije, oglašavaju se na društvenim mrežama, daju telefonske izjave novinarima u Sarajevu... Tobože patriotski prkose Dodiku, njihovom koalicionom partneru koji je zabranio obilježavanje Dana državnosti BiH u RS
Zaboravljaju Konaković i Forto da su oni državni ministri, a Nikšić federalni premijer i da skriveni u podrumu, okruženi brojnim obezbjeđenjem ponižavaju i sebe i funkcije koje obavljaju. Ponižavaju državu Bosnu i Hercegovinu i sve njene patriote.