Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA SVI AMERI SU ISTI .(DZUBRAD)
mozda i koje smetljiste u bih da imenujemo po miloradu dodiku i harisu silajdzicu?
Imate i moj glas. Svaka vam cast !
@_ambas True .. (Y) @Meho :D :D @space :D :D (Y)
bilo bi fino odati ovakvu pocast nasim \"predsjednicima\",samo sto nemamo ni jedno ovakvo postrojenje,a kamoli tri
ono sto mi je najcudnije od svega, jeste vrijeme potrebno da se neko poput exboxa odazove. ne prodju ni minute, odmah se nadje vjeciti vatreni branitelj zastave \"stripes and stars\". i jos da brani neodbranjivo... moze biti glup, pa da svima kontrira jer ga to mozda sexualno uzbudjuje, ili nesto drugo... exboss=debunker, i zasigurno prima platyu da nam soli pamet. a takvih ima TONA, kako na nasem sax forumu, tako i sire duz cijelog interneta i na svim jezicima. ovo je ziva istina!
slazem se ljudi sa vama a ti exboss posto radis za njih \"normalno \" je da ih i podrzavas (citaj; DA IM SE UVLACIS U GUZICU).
@exboss toliko seres da bi sam mogao napuniti ovo postrojenje. pa nije irak jedini problem bushove politike mamlazu!
Exboss, nemoj vise, poderaces koljena...
@exboss, ne seri! ako ti se toliko svidja bush eto ti podijeli nagradu i spomenik sa njim zajedno a ja cu ko i @ministar da dam svoj doprinos vrlo rado :D :D :D :D
nemojte se saliti. George W je predsjednik koji je uradio sto je mogao pod pritiskom svega sto ga je spopalo. U drugom smislu rat u iraku i td je stvar krupnije politike i jos krupnijih suma novca i pitanja opstanka svjetske ekonomoje. Ko j3b3 irak i Sadama, zar ste zaboravili da je isti taj Sadam podrzavao Milosevica dok je klao i palio po Bosni I Hrvatskoj. Da mu je tajno doturao naftu za cetnicke tenkovei dijelove za pojedine vrste oruzanih sredstava. Zar ste zaboravili da je Sadam rekao Slobi da je uz njega i da izdrzi bombardovanje 99te. Zato J#BO vam sadam mater svima vasu. U Americkoj sam vojsci vec 5 godina i bio sam u Iraku 2004 11 mjeseci. Vole Bosnjake isto kao i KRMLJANI (citaj srbi)......... Bush nije kriv za sve.
rado cu se pridruziti inicijativi i dati svoj doprinos da spomenik bude jos veci
Dajem svoj glas :-)